Anamur Belediyespor Karate Takımından 11 Madalya

09.03.2020 - 18:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Anamur Belediyespor Karate Takımından 11 Madalya

Anamur Belediyespor Karate Takımı İl Şampiyonası’ndan 11 Madalya ile döndü.

 Mersin Minikler-Yıldızlar Karate İl Turnuvası’nda Anamur’u temsil eden Anamur Belediyespor Karate Takımı yarışmaya 12 sporcu ile katılım sağladı.  Yarışmadan ekip 3 altın, 4 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplamda 11 madalya ile döndü. Her fırsatta sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “ Turnuvada altın madalya kazanan sporcularımız Nail Atalay, Erdi Özen ve Ege Dönmez’i, Gümüş madalya kazanan Elif Aslan, Halil Mustafa Doğan, Muhammet Emir Yeğen ve Deniz Kocaman’ı,Bronz madalya kazanan Arda Görmez, İclal Telli, Gülmira Doğan ile Buğrahan Bulut’u ve Karate Antrenörümüz Murat Aslan ile Antrenör Yardımcımız Alican Aslan’ı  tebrik ederim, başarıların devamını dilerim” dedi.  
Anamur Belediyespor Karate Takımı İl Şampiyonası’ndan 11 Madalya ile döndü.

 Mersin Minikler-Yıldızlar Karate İl Turnuvası’nda Anamur’u temsil eden Anamur Belediyespor Karate Takımı yarışmaya 12 sporcu ile katılım sağladı.

 Yarışmadan ekip 3 altın, 4 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplamda 11 madalya ile döndü.

Her fırsatta sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “ Turnuvada altın madalya kazanan sporcularımız Nail Atalay, Erdi Özen ve Ege Dönmez’i, Gümüş madalya kazanan Elif Aslan, Halil Mustafa Doğan, Muhammet Emir Yeğen ve Deniz Kocaman’ı,Bronz madalya kazanan Arda Görmez, İclal Telli, Gülmira Doğan ile Buğrahan Bulut’u ve Karate Antrenörümüz Murat Aslan ile Antrenör Yardımcımız Alican Aslan’ı  tebrik ederim, başarıların devamını dilerim” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.