Başkan Bozdoğan, Minik Öğrencilere Hediyeler Dağıttı

Eğitim 17.09.2019 - 16:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan, Minik Öğrencilere Hediyeler Dağıttı

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında okula yeni başlayan miniklere, çeşitli hediyeler verdi.

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekipleri,  ilçede bulunan onlarca okulda birinci sınıfa başlayan minik öğrencilere kitap, kalem, silgi, boya kalemi ve boya kitabı gibi kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri dağıttı.  Ahmet Yesevi İlkokulu ile Emine Boro İlkokulu’ndaki minik öğrencilere kırtasiye hediye setinin verildiği ziyarete Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru’da katıldı. Öğrencilere hediyelerini takdim eden Başkan Bozdoğan, yer yer miniklerin yanına oturarak, onlarla birlikte kısa süreli sohbet etti. Eğitime verdiği önemi bir kez daha vurgulayan Belediye Başkanı Bozdoğan; “ Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onlar bizim servetimiz ve geleceğimiz. Eğiten bir Tarsus için çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak elbette bizim de görevimizdir. Ancak benim her zaman anne babalara yönelik bir çağrım var. Ne olursa olsun çocuklarınızı okutun.” ifadelerini kullandı. Hediye dağıtımının ardından Başkan Bozdoğan minik öğrencilerle fotoğraf çektirdi.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında okula yeni başlayan miniklere, çeşitli hediyeler verdi.

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekipleri,  ilçede bulunan onlarca okulda birinci sınıfa başlayan minik öğrencilere kitap, kalem, silgi, boya kalemi ve boya kitabı gibi kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri dağıttı.  Ahmet Yesevi İlkokulu ile Emine Boro İlkokulu’ndaki minik öğrencilere kırtasiye hediye setinin verildiği ziyarete Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru’da katıldı. Öğrencilere hediyelerini takdim eden Başkan Bozdoğan, yer yer miniklerin yanına oturarak, onlarla birlikte kısa süreli sohbet etti. Eğitime verdiği önemi bir kez daha vurgulayan Belediye Başkanı Bozdoğan; “ Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onlar bizim servetimiz ve geleceğimiz. Eğiten bir Tarsus için çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak elbette bizim de görevimizdir. Ancak benim her zaman anne babalara yönelik bir çağrım var. Ne olursa olsun çocuklarınızı okutun.” ifadelerini kullandı.

Hediye dağıtımının ardından Başkan Bozdoğan minik öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.