Başkan Özyiğit, Öğrencilerle Buluştu

Eğitim 09.09.2019 - 16:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Özyiğit, Öğrencilerle Buluştu

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 2019–2020 Eğitim Öğretim Yılı’nın açılışında, Çavak Mahallesi’nde taşımalı eğitim veren Günferi Karagenç İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yeni eğitim öğretim yılının açılışı dolayısıyla Çavak Mahallesi’ndeki Günferi Karagenç İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen törene katıldı.   Törende bir konuşma yapan Başkan Abdullah Özyiğit, “7 mahallemizin birleştiği bir eğitim kurumundayız. Buraya yaptığımız her hizmet 7 mahalleye verdiğimiz hizmet anlamına gelecek. Onun için mahallemize, okulumuza özel önem vereceğiz. Şartlar ne olursa olsun, öğretmenlerimizin istekleri doğrultusunda okulumuz için çalışacağız” dedi.   Konuşmasında, çocuklara da seslenen Başkan Abdullah Özyiğit, “Bütün ümitlerimiz çocuklarda. Bu ülkeyi Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesinin en üstüne çıkaracak olan sizlersiniz. Sizlerin bütün ihtiyaçlarını karşılamak görevi de bize ait. Ben inanıyorum ki hepinizi gelecekte çok iyi yerlerde göreceğiz. Sizler geleceğin doktorları, mühendisleri olacaksınız ve bugün olduğu gibi gelecekte de sizlerle gurur duyacağız” ifadelerini kullandı.   Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, törenin ardından Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz ile birlikte sınıfları gezdi ve öğrencilere hediye sundu. Başkan Özyiğit daha sonra okulun hatıra ormanına fidan dikti.  
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 2019–2020 Eğitim Öğretim Yılı’nın açılışında, Çavak Mahallesi’nde taşımalı eğitim veren Günferi Karagenç İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yeni eğitim öğretim yılının açılışı dolayısıyla Çavak Mahallesi’ndeki Günferi Karagenç İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen törene katıldı.

 

Törende bir konuşma yapan Başkan Abdullah Özyiğit, “7 mahallemizin birleştiği bir eğitim kurumundayız. Buraya yaptığımız her hizmet 7 mahalleye verdiğimiz hizmet anlamına gelecek. Onun için mahallemize, okulumuza özel önem vereceğiz. Şartlar ne olursa olsun, öğretmenlerimizin istekleri doğrultusunda okulumuz için çalışacağız” dedi.

 

Konuşmasında, çocuklara da seslenen Başkan Abdullah Özyiğit, “Bütün ümitlerimiz çocuklarda. Bu ülkeyi Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesinin en üstüne çıkaracak olan sizlersiniz. Sizlerin bütün ihtiyaçlarını karşılamak görevi de bize ait. Ben inanıyorum ki hepinizi gelecekte çok iyi yerlerde göreceğiz. Sizler geleceğin doktorları, mühendisleri olacaksınız ve bugün olduğu gibi gelecekte de sizlerle gurur duyacağız” ifadelerini kullandı.

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, törenin ardından Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz ile birlikte sınıfları gezdi ve öğrencilere hediye sundu. Başkan Özyiğit daha sonra okulun hatıra ormanına fidan dikti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.