Başkan Yılmaz, 'Eğitim Ve Öğretim Önceliğimizdir'

Eğitim 06.09.2019 - 14:39, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 'Eğitim Ve Öğretim Önceliğimizdir'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında; öğrenci, öğretmen ve velilere verimli bir eğitim ve öğretim yılı geçirmelerini temenni ederek, başarı ve mutluluklar dileyen Başkan Yılmaz; “Daha mutlu ve güzel bir gelecek için çocuklarımızın her zaman yanında olacağız.” dedi. “Bizleri başarıya ulaştıracak en önemli araç eğitimdir.” ifadelerini kullanan Başkan Yılmaz; “Geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımızın ve gençlerimizin; milli ve manevi değerlerine bağlı, bilimsel, teknolojik ve kültürel gelişmelere açık şahsiyetler olarak yetişmesi en büyük arzumuzdur. Onları ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar güvende olur. Çünkü güçlü ve kalkınmış bir ülkenin yolu eğitimden geçer. Toroslar Belediyesi olarak İlçemizde eğitim çıtasının daha da yükselmesi için eğitime imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere, eğitim camiamızın emektarları öğretmenlerimize ve bütün hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.      
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında; öğrenci, öğretmen ve velilere verimli bir eğitim ve öğretim yılı geçirmelerini temenni ederek, başarı ve mutluluklar dileyen Başkan Yılmaz; “Daha mutlu ve güzel bir gelecek için çocuklarımızın her zaman yanında olacağız.” dedi.

“Bizleri başarıya ulaştıracak en önemli araç eğitimdir.” ifadelerini kullanan Başkan Yılmaz; “Geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımızın ve gençlerimizin; milli ve manevi değerlerine bağlı, bilimsel, teknolojik ve kültürel gelişmelere açık şahsiyetler olarak yetişmesi en büyük arzumuzdur. Onları ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar güvende olur. Çünkü güçlü ve kalkınmış bir ülkenin yolu eğitimden geçer. Toroslar Belediyesi olarak İlçemizde eğitim çıtasının daha da yükselmesi için eğitime imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere, eğitim camiamızın emektarları öğretmenlerimize ve bütün hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.