Çocuklara buz pisti müjdesi veren Gültak, karne hayecanını paylaştı

Eğitim 18.01.2020 - 10:14, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Çocuklara buz pisti müjdesi veren Gültak, karne hayecanını paylaştı

Başkan Gültak, "Sizlerden istediğimiz; milli ve dini değerlerini bilen, okuyan bir nesil olarak yetişmeniz. Mutlaka bir mesleğiniz olsun ve mesleğinizi yaparken de milli ve dini değerlerimizi göz önünde bulundurun. Sevgi, saygı çerçevesinde hareket edin. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Size bir müjde de vereyim; Akdeniz’e yakında buz pisti de geliyor. Hepinize iyi tatiller diliyorum.” dedi

Akdeniz belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; yarıyıl tatili nedeniyle Ahi Evran İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Okulun konferans salonunda düzenlenen törende, öğrencilere hitap eden Başkan Gültak; gerek meslek, gerekse de siyaset hayatının her döneminde eğitimin ve eğitimcinin her zaman yanında olduğunu vurguladı. Öğrencilere bir de müjde veren Başkan Gültak, yakın bir süreç içinde Akdeniz’e buz pisti kazandıracaklarını da sözlerine ekledi.   “Geçmişini iyi bilen, geleceğe yatırım yapar” Başkan Gültak; okulun ve spor salonunun eksikliğini duyduğu bir takım hizmet ve çalışmaları da en kısa sürede yerine getireceklerini ifade ederek şöyle konuştu; “Geçmişimizi unutmayacağız; Selçuklu’yu ve Osmanlı’yı unutmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını unutmayacağız. Çünkü geçmişini iyi bilen, geleceğe de büyük yatırımlar yapar. Sizlerden istediğimiz; milli ve dini değerlerini bilen, okuyan bir nesil olarak yetişmeniz. Mutlaka bir mesleğiniz olsun ve mesleğinizi yaparken de milli ve dini değerlerimizi göz önünde bulundurun. Sevgi, saygı çerçevesinde hareket edin. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Size bir müjde de vereyim; Akdeniz’e yakında buz pisti de geliyor. Hepinize iyi tatiller diliyorum.”   Öğrencilere; önlerine mutlaka bir hedef koymaları gerektiğini belirten ve bir meslek sahibi olmaları için öğütler veren Başkan Mustafa Gültak, konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere karnelerini verdi. Daha sonra sınıfları da ziyaret eden Gültak, çocukların karne heyecanını paylaştı, tatilde okumaları için onlara kitaplar hediye etti. Okulda düzenlenen tören, ilahiler ve şiirler okunmasının ardından sona erdi.  
Başkan Gültak, "Sizlerden istediğimiz; milli ve dini değerlerini bilen, okuyan bir nesil olarak yetişmeniz. Mutlaka bir mesleğiniz olsun ve mesleğinizi yaparken de milli ve dini değerlerimizi göz önünde bulundurun. Sevgi, saygı çerçevesinde hareket edin. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Size bir müjde de vereyim; Akdeniz’e yakında buz pisti de geliyor. Hepinize iyi tatiller diliyorum.” dedi

Akdeniz belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; yarıyıl tatili nedeniyle Ahi Evran İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Okulun konferans salonunda düzenlenen törende, öğrencilere hitap eden Başkan Gültak; gerek meslek, gerekse de siyaset hayatının her döneminde eğitimin ve eğitimcinin her zaman yanında olduğunu vurguladı. Öğrencilere bir de müjde veren Başkan Gültak, yakın bir süreç içinde Akdeniz’e buz pisti kazandıracaklarını da sözlerine ekledi.

 

“Geçmişini iyi bilen, geleceğe yatırım yapar”

Başkan Gültak; okulun ve spor salonunun eksikliğini duyduğu bir takım hizmet ve çalışmaları da en kısa sürede yerine getireceklerini ifade ederek şöyle konuştu; “Geçmişimizi unutmayacağız; Selçuklu’yu ve Osmanlı’yı unutmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını unutmayacağız. Çünkü geçmişini iyi bilen, geleceğe de büyük yatırımlar yapar. Sizlerden istediğimiz; milli ve dini değerlerini bilen, okuyan bir nesil olarak yetişmeniz. Mutlaka bir mesleğiniz olsun ve mesleğinizi yaparken de milli ve dini değerlerimizi göz önünde bulundurun. Sevgi, saygı çerçevesinde hareket edin. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Size bir müjde de vereyim; Akdeniz’e yakında buz pisti de geliyor. Hepinize iyi tatiller diliyorum.”

 

Öğrencilere; önlerine mutlaka bir hedef koymaları gerektiğini belirten ve bir meslek sahibi olmaları için öğütler veren Başkan Mustafa Gültak, konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere karnelerini verdi. Daha sonra sınıfları da ziyaret eden Gültak, çocukların karne heyecanını paylaştı, tatilde okumaları için onlara kitaplar hediye etti. Okulda düzenlenen tören, ilahiler ve şiirler okunmasının ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.