DEVA Partisi Mersin’den 23 Nisan Kutlaması

22.04.2021 - 16:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

DEVA Partisi Mersin’den 23 Nisan Kutlaması

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluşunun yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Kurtuluş Savaşı şartları altındayken TBMM’yi kurduğuna dikkat çeken Başkan Cenkcimenoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm çocuklara armağan ettiğini ve DEVA Partisi iktidarında 23 Nisanları yine dünya çocuklarıyla birlikte kutlayacaklarını dile getirdi.   Kurtuluş Savaşı şartlarında gelişmiş olarak adlandırılan Avrupa ülkelerinden çok daha önce gerçekleştirdiği atılımlarla Türkiye’yi yüksek refah düzeyine taşıdığını ifade eden Başkan Cenkcimenoğlu, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. Yılını kutlamanın mutluğunu yaşıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bizelere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu kutsal emanetine sahip çıkacağız. Bu vesileyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm demokrasi ve kurtuluş kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bizlere bu mirasları bırakan kahramanları daima anarak, geçmişinden ders çıkaran ve değerlerine bağlı nesillerin yetiştiği bir ülke olmamız için çalışacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluşunun yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Kurtuluş Savaşı şartları altındayken TBMM’yi kurduğuna dikkat çeken Başkan Cenkcimenoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm çocuklara armağan ettiğini ve DEVA Partisi iktidarında 23 Nisanları yine dünya çocuklarıyla birlikte kutlayacaklarını dile getirdi.

 

Kurtuluş Savaşı şartlarında gelişmiş olarak adlandırılan Avrupa ülkelerinden çok daha önce gerçekleştirdiği atılımlarla Türkiye’yi yüksek refah düzeyine taşıdığını ifade eden Başkan Cenkcimenoğlu, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. Yılını kutlamanın mutluğunu yaşıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bizelere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu kutsal emanetine sahip çıkacağız. Bu vesileyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm demokrasi ve kurtuluş kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bizlere bu mirasları bırakan kahramanları daima anarak, geçmişinden ders çıkaran ve değerlerine bağlı nesillerin yetiştiği bir ülke olmamız için çalışacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.