DP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz'ın aday tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Siyaset 04.03.2019 - 18:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

DP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz'ın aday tanıtım toplantısı gerçekleşti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, beraberinde Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın katılımı ile DP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz'ın aday tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Mersin Kongre Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılımın oldukça yüksek olduğu görüldü. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, burada  yaptığı konuşmada "25 yıllık siyasi hayatımda o kadar çok şey yaşadım ki ama ilk defa Burhanettin Kocamaz sana ve bana yapılan ihanet ve komploya üzüldüğüm kadar hiç üzülmedim. Bu komplo sadece Burhanettin Kocamaz ve İYİ Parti'ye kurulmuş bir komplo olarak değerlendirilemez. Bu demokrasiye, millet iradesine, milletin tercihlerine, Mersinlinin tercihine karşı kurulan namertçe ve korkakça yapılan bir komplo ve ihanettir. Bu komployu yırtıp atmak hepimizin görevidir. Mersin'de düşürülmeye çalışılan demokrasi bayrağını yerden kaldırıp burca dikmek görevimiz olacaktır" şeklinde konuştu. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da konuşmasında bu mücadelenin hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade ederek, "İnanıyorum ki Mersinimiz de demokrasimizin onurunu kurtarmak adına kıyama kalkarcasına hakkı haykıracaktır. Mersin'imizin bağrına aday olarak sayın bakanımız Ayfer Yılmaz'ı emanet ediyoruz. Mersin'de demokrasinin onurunu kurtarmak adına, Mersin'in kıyama kalkacağına inanıyorum. Mersin'de devleri emzireceğiniz günler yakındır " dedi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuşmasında," Bu can bu tende olduğu müddetçe ne Mersin sahipsiz kalacak ne demokrasi öksüz kalacak. Demokrasi dışı olaylarla adaylığım engellense de bundan sonra da bayrağı devredeceğimiz Ayfer Yılmaz ile kente hizmet etmeye devam edeceğiz. Mersin ortak paydasında birleşip, sadece Mersin için değil; Türk demokrasisine sahip çıkmak düşüncesiyle herkesi ayağa kalkmaya ve demokrasiye sahip çıkmaya davet ediyoruz" dedi DP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz ise "Kocamaz'dan aldığı demokrasi bayrağını yere düşürmeyeceğim. Başkanımızın bıraktığı hizmetlere devam edeceğiz. Biz Mersinliler şehrimizi çok severiz. Bize hizmet edeni de unutmayız. Birbirimizi düştüğümüz yerden kaldıralım. Türkiye'nin ilk kadın belediye başkanı Müfide İlhan'dan sonra bu kentte belediye başkanlığı yapacak ikinci kadın başkan olacağım" şeklinde konuştu.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, beraberinde Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın katılımı ile DP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz'ın aday tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Mersin Kongre Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılımın oldukça yüksek olduğu görüldü.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, burada  yaptığı konuşmada "25 yıllık siyasi hayatımda o kadar çok şey yaşadım ki ama ilk defa Burhanettin Kocamaz sana ve bana yapılan ihanet ve komploya üzüldüğüm kadar hiç üzülmedim. Bu komplo sadece Burhanettin Kocamaz ve İYİ Parti'ye kurulmuş bir komplo olarak değerlendirilemez. Bu demokrasiye, millet iradesine, milletin tercihlerine, Mersinlinin tercihine karşı kurulan namertçe ve korkakça yapılan bir komplo ve ihanettir. Bu komployu yırtıp atmak hepimizin görevidir. Mersin'de düşürülmeye çalışılan demokrasi bayrağını yerden kaldırıp burca dikmek görevimiz olacaktır" şeklinde konuştu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da konuşmasında bu mücadelenin hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade ederek, "İnanıyorum ki Mersinimiz de demokrasimizin onurunu kurtarmak adına kıyama kalkarcasına hakkı haykıracaktır. Mersin'imizin bağrına aday olarak sayın bakanımız Ayfer Yılmaz'ı emanet ediyoruz. Mersin'de demokrasinin onurunu kurtarmak adına, Mersin'in kıyama kalkacağına inanıyorum. Mersin'de devleri emzireceğiniz günler yakındır " dedi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuşmasında," Bu can bu tende olduğu müddetçe ne Mersin sahipsiz kalacak ne demokrasi öksüz kalacak. Demokrasi dışı olaylarla adaylığım engellense de bundan sonra da bayrağı devredeceğimiz Ayfer Yılmaz ile kente hizmet etmeye devam edeceğiz. Mersin ortak paydasında birleşip, sadece Mersin için değil; Türk demokrasisine sahip çıkmak düşüncesiyle herkesi ayağa kalkmaya ve demokrasiye sahip çıkmaya davet ediyoruz" dedi

DP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz ise "Kocamaz'dan aldığı demokrasi bayrağını yere düşürmeyeceğim. Başkanımızın bıraktığı hizmetlere devam edeceğiz. Biz Mersinliler şehrimizi çok severiz. Bize hizmet edeni de unutmayız. Birbirimizi düştüğümüz yerden kaldıralım. Türkiye'nin ilk kadın belediye başkanı Müfide İlhan'dan sonra bu kentte belediye başkanlığı yapacak ikinci kadın başkan olacağım" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.