Kariyer rotanı sen çiz! 17 kadın 17 başarı hikayesi

Yaşam 27.04.2021 - 17:52, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Kariyer rotanı sen çiz! 17 kadın 17 başarı hikayesi

Üniversiteli genç kızlara yönelik hazırlanan Covid 19 sonrası değişen dünyada kariyerlerine ışık tutacak paneller dizisinin ilki gerçekleşiyor. Her biri kendi alanında başarılı 17 kadın panelist başarı öykülerini paylaşacaklar.

Türk Kadınlar Konseyi Derneği  Mersin Şubesi tarafından organize edilen Covid-19 sonrası değişen dünyada "Kariyer Rotanı Sen Çiz" isimli bir panel ile 17 kadın kariyer yolculuklarını ve başarı hikayelerini paylaşacaklar.   Konu ile ilgili açıklamada bulunan  Türk Kadınlar Konseyi Mersin Şube Başkanı Belgin Bugay Gürağaç  "Kariyerinin başındaki üniversiteli kızlarımız başarılı kadınların kariyer yolculuklarını merak ediyor ve onlardan hikayelerini öğrenmek istiyorsanız 3-11 mayıs tarihleri arasında “kariyer rotanı sen çiz” projesinin onlıne panellerine katılarak”  “17 kadın 17 başarı hikayesini” dinleyebilirsiniz." dedi   Projenin amacının da belirten Gürağaç, "Covid-19 pandemi sonrası teknolojinin de etkisiyle bizleri yeni bir dünya beklemekte. Bu yeni dünya da iş yapma modelleri değişecek, yeni kariyer fırsatları ve uzmanlık alanları ortaya çıkacaktır. Kariyerinin başındaki üniversiteli genç kızlarımızın bu değişime uyum sağlayabilmesi ve kariyerlerini doğru yönetebilmeleri için çeşitli alanlarda uzman, başarılı kadınları onlıne panellerde konuşmaya davet ettik. Panelistlerimiz kariyer yolculuklarını ve bu yolculukta karşılaştıkları zorlukları nasıl aştıkları, bu yolda ilerlerken kimlerden ilham aldıklarını, kendilerini nasıl geliştirdiklerni genç kızlarımızla paylaşacaktır.  Bu proje, genç kızlarımızı motive edecek, geleceklerine ışık tutacak, vizyon kazandıracak ve panelimize katılan başarılı kadınlar onlara rol model olacak! “KARİYER ROTANI SEN ÇİZ” panellerine katılmak için www.kariyerrotanısenciz” adresinden programı inceleyip, katılım sağlayabilirsiniz." dedi
Üniversiteli genç kızlara yönelik hazırlanan Covid 19 sonrası değişen dünyada kariyerlerine ışık tutacak paneller dizisinin ilki gerçekleşiyor. Her biri kendi alanında başarılı 17 kadın panelist başarı öykülerini paylaşacaklar.

Türk Kadınlar Konseyi Derneği  Mersin Şubesi tarafından organize edilen Covid-19 sonrası değişen dünyada "Kariyer Rotanı Sen Çiz" isimli bir panel ile 17 kadın kariyer yolculuklarını ve başarı hikayelerini paylaşacaklar.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan  Türk Kadınlar Konseyi Mersin Şube Başkanı Belgin Bugay Gürağaç  "Kariyerinin başındaki üniversiteli kızlarımız başarılı kadınların kariyer yolculuklarını merak ediyor ve onlardan hikayelerini öğrenmek istiyorsanız 3-11 mayıs tarihleri arasında “kariyer rotanı sen çiz” projesinin onlıne panellerine katılarak”  “17 kadın 17 başarı hikayesini” dinleyebilirsiniz." dedi

 

Projenin amacının da belirten Gürağaç, "Covid-19 pandemi sonrası teknolojinin de etkisiyle bizleri yeni bir dünya beklemekte. Bu yeni dünya da iş yapma modelleri değişecek, yeni kariyer fırsatları ve uzmanlık alanları ortaya çıkacaktır. Kariyerinin başındaki üniversiteli genç kızlarımızın bu değişime uyum sağlayabilmesi ve kariyerlerini doğru yönetebilmeleri için çeşitli alanlarda uzman, başarılı kadınları onlıne panellerde konuşmaya davet ettik. Panelistlerimiz kariyer yolculuklarını ve bu yolculukta karşılaştıkları zorlukları nasıl aştıkları, bu yolda ilerlerken kimlerden ilham aldıklarını, kendilerini nasıl geliştirdiklerni genç kızlarımızla paylaşacaktır.

 Bu proje, genç kızlarımızı motive edecek, geleceklerine ışık tutacak, vizyon kazandıracak ve panelimize katılan başarılı kadınlar onlara rol model olacak!

“KARİYER ROTANI SEN ÇİZ” panellerine katılmak için www.kariyerrotanısenciz” adresinden programı inceleyip, katılım sağlayabilirsiniz." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.