Lütfi Elvan, 'Her Şey Çocuklarımız İçin'

Eğitim 18.07.2020 - 15:04, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Lütfi Elvan, 'Her Şey Çocuklarımız İçin'

Mersin’e yatırımlarla ilgili sürekli müjdeler veren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin'deki eğitim yatırımlarını da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Eğitime verdiği önemle bilinen Elvan’nın girişimleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü desteği ve AK Parti hükümetlerinin çabaları ile Mersin'de sadece son  5 yılda 76 okul, atölye ve spor salonu yaklaşık 500 milyon TL’lik yatırımla hizmete sunuldu. Son 1 yılda Mersin’de 23 okulun eğitime açıldığını söyleyen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, 8 yeni okulun inşasının da devam ettiğini kaydederek“ Evlatlarımız bizim başımızın tacı. Her şey çocuklarımız için dedik, Mersin'de eğitim yatırımı atağı başlattık.Derslik başına öğrenci sayısı 2002’de 34 iken bu sayı 2020’de 27 öğrenciye düştü. Sadece son 5 yılda 76 okul, atölye ve spor salonunu yaklaşık 500 milyon TL yatırımla hizmete sunduk. Yeni okullar inşa etmeye de devam ediyoruz.”dedi    
Mersin’e yatırımlarla ilgili sürekli müjdeler veren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin'deki eğitim yatırımlarını da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Eğitime verdiği önemle bilinen Elvan’nın girişimleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü desteği ve AK Parti hükümetlerinin çabaları ile Mersin'de sadece son  5 yılda 76 okul, atölye ve spor salonu yaklaşık 500 milyon TL’lik yatırımla hizmete sunuldu.

Son 1 yılda Mersin’de 23 okulun eğitime açıldığını söyleyen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, 8 yeni okulun inşasının da devam ettiğini kaydederek“ Evlatlarımız bizim başımızın tacı. Her şey çocuklarımız için dedik, Mersin'de eğitim yatırımı atağı başlattık.Derslik başına öğrenci sayısı 2002’de 34 iken bu sayı 2020’de 27 öğrenciye düştü.
Sadece son 5 yılda 76 okul, atölye ve spor salonunu yaklaşık 500 milyon TL yatırımla hizmete sunduk. Yeni okullar inşa etmeye de devam ediyoruz.”dedi

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.