MESİAD HDP İzmir İl Binasına yapılan saldırıyı kınadı

18.06.2021 - 14:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

MESİAD HDP İzmir İl Binasına yapılan saldırıyı kınadı

HDP İzmir İl Binasına yapılan saldırıyı kınayan MESİAD, “Bir arada yaşamı tahrip eden, ayrıştırmayı körükleyen ifade ve davranışların demokraside yeri yoktur.” vurgusunda bulundu.

MESİAD, dün HDP İzmir İl Binasına yapılan saldırıyı kınadı. Demokrasi ve sağduyulu davranma vurgusunda bulunan MESİAD, siyasi partilerin milletin iradesi olduğunu ve siyasi partilere yapılan saldırıların 84 milyon insanımızın tamamına yapıldığını kaydetti.   MESİAD tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bütün siyasi partiler Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların iradesidir. Herkes ve herkesim milletin iradesine saygılı davranarak yurttaşlık görevlerini yerine getirmelidir. Son zamanlarda siyasi parti liderlerine, temsilcilerine ve il binalarına yapılan saldırıları kınıyoruz. Demokrasi hayatını hedef alan bu senaryoları daha önce yaşayan vatandaşlarımız, provokasyonlara imkan vermeyecektir. Bu tuzaklara karşı sağduyulu olmalı ve birlik beraberlik içerisinde cevap vermeliyiz. Kaos ortamı, ülkemizin demokrasisinde yara açtığı kadar, ekonomimizi de olumsuz etkilemektedir.   Bir arada yaşamı tahrip eden, ayrıştırmayı körükleyen ifade ve davranışların demokraside yeri yoktur. Moral bozukluğu yaşayan ülkemizde uzlaşmacı ve saygıya dayalı diyalogların sağlanması herkese örnek olacaktır.   HDP İzmir İl Binasına yapılan provokatif saldırıyı kınıyor, yaşanan can kaybı nedeniyle başsağlığı diliyoruz. Olay tüm yönleriyle aydınlatılmalı ve gerekli cezalar verilmelidir. İş dünyası olarak ülkemizin huzur ve barış içerisinde, demokratik değerlere bağlı ilerlemesini ümit etmekteyiz.”  
HDP İzmir İl Binasına yapılan saldırıyı kınayan MESİAD, “Bir arada yaşamı tahrip eden, ayrıştırmayı körükleyen ifade ve davranışların demokraside yeri yoktur.” vurgusunda bulundu.

MESİAD, dün HDP İzmir İl Binasına yapılan saldırıyı kınadı. Demokrasi ve sağduyulu davranma vurgusunda bulunan MESİAD, siyasi partilerin milletin iradesi olduğunu ve siyasi partilere yapılan saldırıların 84 milyon insanımızın tamamına yapıldığını kaydetti.

 

MESİAD tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bütün siyasi partiler Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların iradesidir. Herkes ve herkesim milletin iradesine saygılı davranarak yurttaşlık görevlerini yerine getirmelidir. Son zamanlarda siyasi parti liderlerine, temsilcilerine ve il binalarına yapılan saldırıları kınıyoruz. Demokrasi hayatını hedef alan bu senaryoları daha önce yaşayan vatandaşlarımız, provokasyonlara imkan vermeyecektir. Bu tuzaklara karşı sağduyulu olmalı ve birlik beraberlik içerisinde cevap vermeliyiz. Kaos ortamı, ülkemizin demokrasisinde yara açtığı kadar, ekonomimizi de olumsuz etkilemektedir.

 

Bir arada yaşamı tahrip eden, ayrıştırmayı körükleyen ifade ve davranışların demokraside yeri yoktur. Moral bozukluğu yaşayan ülkemizde uzlaşmacı ve saygıya dayalı diyalogların sağlanması herkese örnek olacaktır.

 

HDP İzmir İl Binasına yapılan provokatif saldırıyı kınıyor, yaşanan can kaybı nedeniyle başsağlığı diliyoruz. Olay tüm yönleriyle aydınlatılmalı ve gerekli cezalar verilmelidir. İş dünyası olarak ülkemizin huzur ve barış içerisinde, demokratik değerlere bağlı ilerlemesini ümit etmekteyiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.