Mustafa Akgül her yerde, halkın içinde

Siyaset 08.03.2019 - 23:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mustafa Akgül her yerde, halkın içinde

Demokrat Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül, ilçesinde 31 mart mahalli seçimleri çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Akgül, bu kapsamda kurum ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ve ev toplantıları ile halkla bütünleşmeye devam ediyor.

Halkın sıcak ilgisi ile gittiği her yerde dikkatleri toplayan Akgül, gerek esnafların gerekse halkın sorunlarını dinliyor ve çözüm noktasında elinden gelen desteği vermeye devam ediyor. Her kesimden insanı barındıran  Mersin'in kalbi Akdeniz'de, kentin mozaiğini oluşturan toplumun tüm kesimlerine ulaşarak,  kurduğu yakın ilişki ve herkesi kucaklaması ile Akdeniz'de yaşayan vatandaşların gönlünü kazanmış görünüyor. Bu kapsamda Hastane caddesi esnafını ziyaret eden Mustafa Akgül, gerek esnafların gerekse halkın sorunlarını dinliyor ve çözüm noktasında elinden gelen desteği vermeye çalışacağının sözünü veriyor. Akdeniz'in tüm mahallelerine ulaşacaklarını belirten DP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül,  esnaf ziyaretlerinin ardından Bahçe mahallesinde de Demirtaş ailesininin evine konuk oldu.   Ziyaretinde yaşadığı kente olan aidiyet duygusunu fazlasıyla taşımakta olduğunu ifade eden Akgül, " Mersin'in ve Akdeniz'in kalkınması ve de hakkettiği yere gelmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Belediyecilik konusunda deneyimliyiz. Projelerimizle geliyoruz. Birlikte üreterek ve birlikte kalkınarak, huzurlu, mutlu ve yaşam koşulları yükseltilmiş bir Akdeniz yaratacağız. Seçim sürecinde yaşadığımız tüm olumsuzluklara ve bize karşı yapılan oyunlara rağmen, Mersin'in bu demokrasi ve onur mücadelesinden en iyi bir biçimde çıkacağına olan inancımız sonsuzdur Siz vatandaşlarımızın da desteği ile bu seçimi alacak ve Akdeniz'i hak ettiği bir yaşama kavuşturacağız."şeklinde konuştu.
Demokrat Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül, ilçesinde 31 mart mahalli seçimleri çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Akgül, bu kapsamda kurum ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ve ev toplantıları ile halkla bütünleşmeye devam ediyor.

Halkın sıcak ilgisi ile gittiği her yerde dikkatleri toplayan Akgül, gerek esnafların gerekse halkın sorunlarını dinliyor ve çözüm noktasında elinden gelen desteği vermeye devam ediyor.

Her kesimden insanı barındıran  Mersin'in kalbi Akdeniz'de, kentin mozaiğini oluşturan toplumun tüm kesimlerine ulaşarak,  kurduğu yakın ilişki ve herkesi kucaklaması ile Akdeniz'de yaşayan vatandaşların gönlünü kazanmış görünüyor.

Bu kapsamda Hastane caddesi esnafını ziyaret eden Mustafa Akgül, gerek esnafların gerekse halkın sorunlarını dinliyor ve çözüm noktasında elinden gelen desteği vermeye çalışacağının sözünü veriyor.

Akdeniz'in tüm mahallelerine ulaşacaklarını belirten DP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül,  esnaf ziyaretlerinin ardından Bahçe mahallesinde de Demirtaş ailesininin evine konuk oldu.  

Ziyaretinde yaşadığı kente olan aidiyet duygusunu fazlasıyla taşımakta olduğunu ifade eden Akgül, " Mersin'in ve Akdeniz'in kalkınması ve de hakkettiği yere gelmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Belediyecilik konusunda deneyimliyiz. Projelerimizle geliyoruz. Birlikte üreterek ve birlikte kalkınarak, huzurlu, mutlu ve yaşam koşulları yükseltilmiş bir Akdeniz yaratacağız. Seçim sürecinde yaşadığımız tüm olumsuzluklara ve bize karşı yapılan oyunlara rağmen, Mersin'in bu demokrasi ve onur mücadelesinden en iyi bir biçimde çıkacağına olan inancımız sonsuzdur Siz vatandaşlarımızın da desteği ile bu seçimi alacak ve Akdeniz'i hak ettiği bir yaşama kavuşturacağız."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.