Önce spor yaptı, sonra hayvan severlerle buluştu…

Siyaset 04.03.2019 - 17:29, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Önce spor yaptı, sonra hayvan severlerle buluştu…

Cumhur İttifakı AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, hafta sonu sabahın erken saatlerinde Adnan Menderes Bulvarı’nda önce sabah sporu yaptı, ardından öğle saatlerinde hayvan severlerle buluştu.

Başkan Topçu tempoyu arttırdı… 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine sayılı günler kala gece gündüz demeden temposunu artıran Cumhur İttifakı AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, Yenişehir’de her kesime ulaşmaya devam ediyor. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılaşan Topçu, projeleriyle de göz dolduruyor. Hafta sonu sabah saatlerinde Adnan Menderes Bulvarı’nda kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte yürüyüş yapan Bekir Topçu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sahilde sabah sporu yapan herkesle tek tek tokalaşıp sohbet eden Topçu, 31 Mart seçimlerinde kendisine destek vermelerini istedi. Yenişehir’de değişim istediklerini dile getiren vatandaşlar, yerelde AK Parti iktidarıyla Yenişehir’in çehresinin değişeceğine inandıklarını ifade etti. Sabah sporunun ardından öğle saatlerinde Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda Mersin Hayvan Severler Derneği Pati Dostları Buluşması’nda hayvan sahipleriyle bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, hayvan severlere projelerinden bahsetti. 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkması durumunda ‘Dostlarına Destek Ver’ adlı proje kapsamında sahipli ve sahipsiz tüm canlılar için yem ve su istasyonları, pansiyon, aşılama ve aşı kontrol hizmeti, ambulans ve hastane hizmeti sağlayacaklarını, böylece Yenişehir’de her canlının değer göreceğini kaydetti. Hayvan severlerle bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren Topçu, hayvan severlerin istek ve taleplerini tek tek dinleyip not aldı.
Cumhur İttifakı AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, hafta sonu sabahın erken saatlerinde Adnan Menderes Bulvarı’nda önce sabah sporu yaptı, ardından öğle saatlerinde hayvan severlerle buluştu.

Başkan Topçu tempoyu arttırdı…
2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine sayılı günler kala gece gündüz demeden temposunu artıran Cumhur İttifakı AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, Yenişehir’de her kesime ulaşmaya devam ediyor. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılaşan Topçu, projeleriyle de göz dolduruyor.

Hafta sonu sabah saatlerinde Adnan Menderes Bulvarı’nda kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte yürüyüş yapan Bekir Topçu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sahilde sabah sporu yapan herkesle tek tek tokalaşıp sohbet eden Topçu, 31 Mart seçimlerinde kendisine destek vermelerini istedi. Yenişehir’de değişim istediklerini dile getiren vatandaşlar, yerelde AK Parti iktidarıyla Yenişehir’in çehresinin değişeceğine inandıklarını ifade etti.

Sabah sporunun ardından öğle saatlerinde Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda Mersin Hayvan Severler Derneği Pati Dostları Buluşması’nda hayvan sahipleriyle bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, hayvan severlere projelerinden bahsetti. 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkması durumunda ‘Dostlarına Destek Ver’ adlı proje kapsamında sahipli ve sahipsiz tüm canlılar için yem ve su istasyonları, pansiyon, aşılama ve aşı kontrol hizmeti, ambulans ve hastane hizmeti sağlayacaklarını, böylece Yenişehir’de her canlının değer göreceğini kaydetti. Hayvan severlerle bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren Topçu, hayvan severlerin istek ve taleplerini tek tek dinleyip not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.