Seçer, ‘Bizim Dönemimizde Ayrımcılık Olmayacak’

Siyaset 23.03.2019 - 18:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer, ‘Bizim Dönemimizde Ayrımcılık Olmayacak’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Gülnar’ın Zeyne Mahallesi’nde düzenlenen mitingde coşkulu kalabalığa seslendi. Mahalleye gelişinde meşalelerle karşılanan Vahap Seçer, “Biz biriz. Tek bayrağımız var. Tek vatanımız var. Başka vatanımız var mı? Bizim dönemimizde bu bizim partiden, bu bizim partiden değil, bu bizim ilçeden bu bizim ilçeden değil ayrımı olmayacak. Bizim dönemimizde belediye arı gibi çalışacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, partisinin Gülnar Belediye Başkan adayı Mehmet Kale tarafından Zeyne Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katıldı. Mitingin yapılacağı alana dev bir Atatürk posteriyle dev Türk bayrağı ve CHP bayrağı asan Zeyneliler, başkan adaylarını meşaleler ve “Gülnar sizinle gurur duyuyor” sloganlarıyla karşıladı. Mitinge katılanlara Vahap Seçer’i kendisine hediye ettiği kalemi gösteren Gülnar Belediye Başkan adayı Mehmet Kale, “Bu kalemi bana Sayın Vahap Seçer verdi. Gülnarlılara vereceğin her söz benim sözümdür. Bu kalemle atacağın imza benim imzamdır dedi. Zeyneliler, hem bana, hem Vahap Seçer’e sahip çıkacağına inanıyorum” dedi. CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer de konuşmasına Zeynelilere kooperatiflerde örgütlenmeleri durumunda zeytinyağı fabrikası ve meyvesuyu fabrikası sözü verdi. Vahap Seçer şunları söyledi: “Üretmemiz lazım. Çalışmamız lazım. Az konuşup çok iş yapmamız lazım. Öyle ayrımcılık gayrımcılık yok. Siz ayrıştırmaya çalışanların sözlerine kulak asmayın. Biz biriz. Tek bayrağımız var. Tek vatanımız var. Başka vatanımız var mı? O zaman önce Zeyne’ye, Gülnar’a, sonra Mersin’e, sonra Türkiye’ye sahip çıkacağız. Önemli bir seçime gidiyoruz. Mersin’in geleceğini oylayacağız. Herkesin adayına saygı duyuyorum. Biz partici purtici değiliz. Biz harbiciyiz. Elbette partimizle gurur duyuyoruz. O parti, Atatürk’ün kurduğu parti. Ama insanlar arasında parti ayrımı yapmıyoruz. Bizim dönemimizde bu bizim partiden, bu bizim partiden değil, bu bizim ilçeden bu bizim ilçeden değil ayrımı olmayacak. Bizim dönemimizde belediye arı gibi çalışacak.”    
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Gülnar’ın Zeyne Mahallesi’nde düzenlenen mitingde coşkulu kalabalığa seslendi. Mahalleye gelişinde meşalelerle karşılanan Vahap Seçer, “Biz biriz. Tek bayrağımız var. Tek vatanımız var. Başka vatanımız var mı? Bizim dönemimizde bu bizim partiden, bu bizim partiden değil, bu bizim ilçeden bu bizim ilçeden değil ayrımı olmayacak. Bizim dönemimizde belediye arı gibi çalışacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, partisinin Gülnar Belediye Başkan adayı Mehmet Kale tarafından Zeyne Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katıldı.

Mitingin yapılacağı alana dev bir Atatürk posteriyle dev Türk bayrağı ve CHP bayrağı asan Zeyneliler, başkan adaylarını meşaleler ve “Gülnar sizinle gurur duyuyor” sloganlarıyla karşıladı.

Mitinge katılanlara Vahap Seçer’i kendisine hediye ettiği kalemi gösteren Gülnar Belediye Başkan adayı Mehmet Kale, “Bu kalemi bana Sayın Vahap Seçer verdi. Gülnarlılara vereceğin her söz benim sözümdür. Bu kalemle atacağın imza benim imzamdır dedi. Zeyneliler, hem bana, hem Vahap Seçer’e sahip çıkacağına inanıyorum” dedi.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer de konuşmasına Zeynelilere kooperatiflerde örgütlenmeleri durumunda zeytinyağı fabrikası ve meyvesuyu fabrikası sözü verdi.

Vahap Seçer şunları söyledi: “Üretmemiz lazım. Çalışmamız lazım. Az konuşup çok iş yapmamız lazım. Öyle ayrımcılık gayrımcılık yok. Siz ayrıştırmaya çalışanların sözlerine kulak asmayın. Biz biriz. Tek bayrağımız var. Tek vatanımız var. Başka vatanımız var mı? O zaman önce Zeyne’ye, Gülnar’a, sonra Mersin’e, sonra Türkiye’ye sahip çıkacağız. Önemli bir seçime gidiyoruz. Mersin’in geleceğini oylayacağız. Herkesin adayına saygı duyuyorum. Biz partici purtici değiliz. Biz harbiciyiz. Elbette partimizle gurur duyuyoruz. O parti, Atatürk’ün kurduğu parti. Ama insanlar arasında parti ayrımı yapmıyoruz. Bizim dönemimizde bu bizim partiden, bu bizim partiden değil, bu bizim ilçeden bu bizim ilçeden değil ayrımı olmayacak. Bizim dönemimizde belediye arı gibi çalışacak.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.