Seçer ‘Bütün Canlıların Belediye Başkanı Olacağım’

Siyaset 12.03.2019 - 12:58, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer ‘Bütün Canlıların Belediye Başkanı Olacağım’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Sadece insanların değil, bütün canlıların belediye başkanı olacağım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer,  Tarsus’ta hayvanseverlerle bir araya geldi ve taleplerini dinledi. Hayvanseverlerin, barınakların iyileştirilmesi, belediyede daha fazla veteriner hekim ve yardımcı personel istihdam edilmesi, kazaya uğrayan ya da ağır hasta olan sokak hayvanlarının ameliyatı için belediyenin destek vermesi taleplerini dinleyerek notlarını alan Vahap Seçer, bu konularla ilgili çalışma yapacaklarını söyledi. Vahap Seçer, “Her alanda olduğu gibi sokak hayvanları konusunda da işi bilen kişilerle çalışacağız. Hayvanları Koruma Daire Başkanlığı kuracağız, başına da işinin ehli birini getireceğiz. Her ilçede hayvanlarla ilgili çalışmamızda, o ilçeden hayvanseverlerin katkısını alacağız” dedi. Belediye başkanı olduğunda mevcut bakım ve rehabilitasyon merkezlerindeki şartları iyileştireceklerini, beslenme odakları kuracaklarını, Mersin merkez ve Tarsus’ta hayvan mezarlığı yeri tahsis edeceklerini ifade eden Vahap Seçer, “Hayvanlarla ilgili tüm çalışmalarda uzmanlardan ve gönüllülerden yani hayvanseverlerden destek alacağız. Görüş alacağız. Ben sadece insanların değil, börtü böceğin, kurdun kuşun, Allah’ın yarattığı bütün canlıların belediye başkanı olacağım” diye konuştu.  
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Sadece insanların değil, bütün canlıların belediye başkanı olacağım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer,  Tarsus’ta hayvanseverlerle bir araya geldi ve taleplerini dinledi.

Hayvanseverlerin, barınakların iyileştirilmesi, belediyede daha fazla veteriner hekim ve yardımcı personel istihdam edilmesi, kazaya uğrayan ya da ağır hasta olan sokak hayvanlarının ameliyatı için belediyenin destek vermesi taleplerini dinleyerek notlarını alan Vahap Seçer, bu konularla ilgili çalışma yapacaklarını söyledi.

Vahap Seçer, “Her alanda olduğu gibi sokak hayvanları konusunda da işi bilen kişilerle çalışacağız. Hayvanları Koruma Daire Başkanlığı kuracağız, başına da işinin ehli birini getireceğiz. Her ilçede hayvanlarla ilgili çalışmamızda, o ilçeden hayvanseverlerin katkısını alacağız” dedi.

Belediye başkanı olduğunda mevcut bakım ve rehabilitasyon merkezlerindeki şartları iyileştireceklerini, beslenme odakları kuracaklarını, Mersin merkez ve Tarsus’ta hayvan mezarlığı yeri tahsis edeceklerini ifade eden Vahap Seçer, “Hayvanlarla ilgili tüm çalışmalarda uzmanlardan ve gönüllülerden yani hayvanseverlerden destek alacağız. Görüş alacağız. Ben sadece insanların değil, börtü böceğin, kurdun kuşun, Allah’ın yarattığı bütün canlıların belediye başkanı olacağım” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.