TURAB Yönetiminden Vali Su’ya Ziyaret

15.06.2021 - 17:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

TURAB Yönetiminden Vali Su’ya Ziyaret

Vali Ali İhsan Su, Türk ve Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB)’nin 9. Olağan Genel Kurulu’nda genel başkanlığa seçilen Fahri Kuş ve yeni yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Vali Ali İhsan Su, Türk ve Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB)’nin 9. Olağan Genel Kurulu’nda genel başkanlığa seçilen Fahri Kuş ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile TURAB YİK Başkanı Canan Sunay'ı makamında kabul etti.   Kabulde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Vali Su, kentimizin; bölgemizin ve ülkemizin ekonomik gelişimine katkı sunan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını çok önemsediklerini vurguladı.   TURAB Genel Başkanlığına seçilen İş İnsanı Fahri Kuş’u tebrik eden Vali Ali İhsan Su, yeni yönetime de çalışmalarında başarılar diledi. Genel Başkan Fahri Kuş’un yürütmeyi planladıkları çalışmalar hakkında bilgi vermesiyle sohbet havasında devam eden kabulde, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Vali Ali İhsan Su, Türk ve Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB)’nin 9. Olağan Genel Kurulu’nda genel başkanlığa seçilen Fahri Kuş ve yeni yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Vali Ali İhsan Su, Türk ve Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB)’nin 9. Olağan Genel Kurulu’nda genel başkanlığa seçilen Fahri Kuş ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile TURAB YİK Başkanı Canan Sunay'ı makamında kabul etti.

 

Kabulde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Vali Su, kentimizin; bölgemizin ve ülkemizin ekonomik gelişimine katkı sunan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını çok önemsediklerini vurguladı.

 

TURAB Genel Başkanlığına seçilen İş İnsanı Fahri Kuş’u tebrik eden Vali Ali İhsan Su, yeni yönetime de çalışmalarında başarılar diledi. Genel Başkan Fahri Kuş’un yürütmeyi planladıkları çalışmalar hakkında bilgi vermesiyle sohbet havasında devam eden kabulde, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.