TÜRKAV Mersin Şubesi’nden Anneler Günü Özel Programı

Yaşam 11.05.2020 - 17:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

TÜRKAV Mersin Şubesi’nden Anneler Günü Özel Programı

TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) Mersin Şubesi 10 Mayıs Anneler Günü’ne özel olarak şubenin instagram hesabından yaptığı canlı yayınla yönetim kurulu üyelerini bir araya getirerek sazlı, sözlü, şiirli bir program gerçekleştirdi.

TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz’ın da canlı yayın konuğu olduğu programda duygusal anlar yaşandı. Moderatörlüğünü Ertem Efe Uymaz’ın yaptığı canlı yayın programı, TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Yalçın ve TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz’ın konuşmaları ile başladı. TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Yalçın konuşmasında anneler günü sebebiyle tüm annelere tebriklerini ileterek, canlı yayına sazları ve sözleriyle katılım sağlayan Şube Yöneticilerine teşekkür etti.   TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz canlı yayında yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberliğin altını çizerek “TÜRKAV Mersin Şubesi’ni kutluyorum, emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Pandemi sürecinde sanal mecralardan bu birlikteliğimizi sürdürmek büyük önem arz ediyor. Bu yapmış olduğunuz canlı yayınla annelerimizin anneler gününü  kutluyorsunuz, annelerimiz, Türk Milleti’nin cefakar annelerinin, eli öpülesi annelerinin anneler gününü yürekten kutluyorum.” İfadelerine yer vererek “Yaşadığımız pandemi süreci sanal mecralarda aktif olmanın, sosyal medyayı aktif kullanmanın değerini de ortaya çıkardı. TÜRKAV Genel Merkezi olarak, Ramazan sohbetlerimizi bu ay Vakıf Genel Merkezi sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yapıyoruz. Üyelerimizle, gönüldaşlarımızla bir araya geliyoruz. Şu an bir hazırlık sürecindeyiz, canlı yayın stüdyosu kuruyoruz ve yakın zamanda TÜRKAV’a canlı yayınlarımız için inşallah bir stüdyo kazandırmış olacağız.” Şeklinde konuştu.   Ertem Efe Uymaz moderatörlüğünde sohbet havasında samimi duyguların paylaşıldığı programda TÜRKAV Mersin Şubesi Yöneticilerinden Ali Turan ‘Sol Yanım Acıyor Anne’ şiiri ile duygusal anlar yaşatırken, Sadi Yıldırım’ın ‘Anne kokan türküleri’ ile canlı yayında duygu yoğunluğu sel olup taştı. Oğuzhan Yıldız anne konulu şarkılarını seslendirirken gitarıyla izleyicilere duygusal anlarda nefes aldırdı. Ertem Efe Uymaz ise programın kapanışında Aşık Veysel’in ‘Anama’ adlı şiirini seslendirerek, pandemi süreci boyunca TÜRKAV Mersin Şubesi olarak canlı yayın programlarına devam edileceğini vurguladı.  
TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) Mersin Şubesi 10 Mayıs Anneler Günü’ne özel olarak şubenin instagram hesabından yaptığı canlı yayınla yönetim kurulu üyelerini bir araya getirerek sazlı, sözlü, şiirli bir program gerçekleştirdi.

TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz’ın da canlı yayın konuğu olduğu programda duygusal anlar yaşandı. Moderatörlüğünü Ertem Efe Uymaz’ın yaptığı canlı yayın programı, TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Yalçın ve TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz’ın konuşmaları ile başladı. TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Yalçın konuşmasında anneler günü sebebiyle tüm annelere tebriklerini ileterek, canlı yayına sazları ve sözleriyle katılım sağlayan Şube Yöneticilerine teşekkür etti.

 

TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz canlı yayında yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberliğin altını çizerek “TÜRKAV Mersin Şubesi’ni kutluyorum, emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Pandemi sürecinde sanal mecralardan bu birlikteliğimizi sürdürmek büyük önem arz ediyor. Bu yapmış olduğunuz canlı yayınla annelerimizin anneler gününü  kutluyorsunuz, annelerimiz, Türk Milleti’nin cefakar annelerinin, eli öpülesi annelerinin anneler gününü yürekten kutluyorum.” İfadelerine yer vererek “Yaşadığımız pandemi süreci sanal mecralarda aktif olmanın, sosyal medyayı aktif kullanmanın değerini de ortaya çıkardı. TÜRKAV Genel Merkezi olarak, Ramazan sohbetlerimizi bu ay Vakıf Genel Merkezi sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yapıyoruz. Üyelerimizle, gönüldaşlarımızla bir araya geliyoruz. Şu an bir hazırlık sürecindeyiz, canlı yayın stüdyosu kuruyoruz ve yakın zamanda TÜRKAV’a canlı yayınlarımız için inşallah bir stüdyo kazandırmış olacağız.” Şeklinde konuştu.

 

Ertem Efe Uymaz moderatörlüğünde sohbet havasında samimi duyguların paylaşıldığı programda TÜRKAV Mersin Şubesi Yöneticilerinden Ali Turan ‘Sol Yanım Acıyor Anne’ şiiri ile duygusal anlar yaşatırken, Sadi Yıldırım’ın ‘Anne kokan türküleri’ ile canlı yayında duygu yoğunluğu sel olup taştı. Oğuzhan Yıldız anne konulu şarkılarını seslendirirken gitarıyla izleyicilere duygusal anlarda nefes aldırdı. Ertem Efe Uymaz ise programın kapanışında Aşık Veysel’in ‘Anama’ adlı şiirini seslendirerek, pandemi süreci boyunca TÜRKAV Mersin Şubesi olarak canlı yayın programlarına devam edileceğini vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.