Vahap Seçer Kanaat Önderleri ile Buluştu

Siyaset 24.03.2019 - 15:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vahap Seçer Kanaat Önderleri ile Buluştu

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seçer , Prof.Dr. Ahmet Özer'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda kanaat önderleri ile bir araya geldi. Buluşmaya CHP Mersin milletvekilleri Av.Alpay Antmen,Av Ali Mahir Başarır, Dr. Hüseyin Çamak da katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Akademisyen Sosyolog Prof.Dr Ahmet Özer yaptığı konuşmada, "Bundan sonra da mersinde çocuklarımız barış ve kardeşlik içerisinde yaşasınlar. İstiyoruz ki buranın seküler yapısına uygun bir belediye başkanı seçmek istiyoruz. Bu çerçeve içerisinde baktığımızda bir sosyal bilimci olarak şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki bu kentin bu döneminde kenti yönetmeye en layık ve en uygun aday Vahap Seçer'dir. Seçim bıçak sırtında. Rehavete kapılmak yok. Bir hafta kaldı. Bir hafta sonra ah edersek belimizdeki ipler kopar.  Bir çok sorun var . Ekonomi, demokrasi, hukuk, eğitim vb…Biz sürdürülebilir, yaşanabilir, hakçalık içindeki kentlerde yaşamak istiyoruz. Evde ,sokakta,  mahallede, kentte ve Türkiye'de huzur istiyoruz. İstiyoruz ki  31 marttan sonra huzur içinde yaşayalım. " şeklinde konuştu. CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seçer,Belediye Başkanlığına uzun süredir hazırlık yaptığını ifade ederken 2.5 yıl önceden çalışmaya başlandığının altını çizerken Başkanlığının ilk 100 günü, ilk 200 günü uygulamaya koyacaklarının bile hazır olduğunu belirtti.Seçer, "Neler söylüyorum,Neler Yapacağım ? Şehri Karış karış gezerek yapacaklarımı belirledim. Her şeye hazırım. 160 proje ve faaliyetleri belirledik.Mersin için hesabımı kitabımı iyi yaptım.Başkan olacağımdan adım gibi eminim.Hassasiyetle,ciddiyetle sözlerini tutan bir başkan olacağımdan şüpheniz olmasın." dedi. Seçer daha sonra projeleri ve kent için faaliyetleriyle ilgili kanaat önderlerine açıklamalarda bulundu ve kendine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Seçer,"Allaha  can borcum,vatandaşlara hizmet borcum var.Herkesi kapsayan ortak paydada herkesi kucaklayan,hak,hukuk ,adaletle,gerisi tefarruat" sözleriyle konuşmasını tamamladı.
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seçer , Prof.Dr. Ahmet Özer'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda kanaat önderleri ile bir araya geldi. Buluşmaya CHP Mersin milletvekilleri Av.Alpay Antmen,Av Ali Mahir Başarır, Dr. Hüseyin Çamak da katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Akademisyen Sosyolog Prof.Dr Ahmet Özer yaptığı konuşmada, "Bundan sonra da mersinde çocuklarımız barış ve kardeşlik içerisinde yaşasınlar. İstiyoruz ki buranın seküler yapısına uygun bir belediye başkanı seçmek istiyoruz. Bu çerçeve içerisinde baktığımızda bir sosyal bilimci olarak şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki bu kentin bu döneminde kenti yönetmeye en layık ve en uygun aday Vahap Seçer'dir. Seçim bıçak sırtında. Rehavete kapılmak yok. Bir hafta kaldı. Bir hafta sonra ah edersek belimizdeki ipler kopar.  Bir çok sorun var . Ekonomi, demokrasi, hukuk, eğitim vb…Biz sürdürülebilir, yaşanabilir, hakçalık içindeki kentlerde yaşamak istiyoruz. Evde ,sokakta,  mahallede, kentte ve Türkiye'de huzur istiyoruz. İstiyoruz ki  31 marttan sonra huzur içinde yaşayalım. " şeklinde konuştu.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seçer,Belediye Başkanlığına uzun süredir hazırlık yaptığını ifade ederken 2.5 yıl önceden çalışmaya başlandığının altını çizerken Başkanlığının ilk 100 günü, ilk 200 günü uygulamaya koyacaklarının bile hazır olduğunu belirtti.Seçer, "Neler söylüyorum,Neler Yapacağım ? Şehri Karış karış gezerek yapacaklarımı belirledim. Her şeye hazırım. 160 proje ve faaliyetleri belirledik.Mersin için hesabımı kitabımı iyi yaptım.Başkan olacağımdan adım gibi eminim.Hassasiyetle,ciddiyetle sözlerini tutan bir başkan olacağımdan şüpheniz olmasın." dedi.

Seçer daha sonra projeleri ve kent için faaliyetleriyle ilgili kanaat önderlerine açıklamalarda bulundu ve kendine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Seçer,"Allaha  can borcum,vatandaşlara hizmet borcum var.Herkesi kapsayan ortak paydada herkesi kucaklayan,hak,hukuk ,adaletle,gerisi tefarruat" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.