MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Güncel 15.07.2024 - 12:56, Güncelleme: 15.07.2024 - 12:56
 

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde bir mesaj yayınladı

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu mesajında şu ifadelere yer verdi: "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle hain darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyor ve demokrasiye sahip çıkma kararlılığımızı ifade etmek istiyoruz. 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyoruz. Milletimizin iradesine yapılan bu saldırı, Türk halkının birlik ve beraberlik içinde nasıl karşı durabileceğinin en büyük göstergesidir. Demokrasiye, hukuk devletine ve milletimizin iradesine sahip çıkma kararlılığımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Bu vesileyle, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise şifalar diliyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü, demokrasinin ve milli iradenin üstünlüğünü bir kez daha hatırlatarak kutluyoruz."                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde bir mesaj yayınladı

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu mesajında şu ifadelere yer verdi:

" 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle hain darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyor ve demokrasiye sahip çıkma kararlılığımızı ifade etmek istiyoruz.
15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyoruz. Milletimizin iradesine yapılan bu saldırı, Türk halkının birlik ve beraberlik içinde nasıl karşı durabileceğinin en büyük göstergesidir. Demokrasiye, hukuk devletine ve milletimizin iradesine sahip çıkma kararlılığımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Bu vesileyle, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise şifalar diliyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü, demokrasinin ve milli iradenin üstünlüğünü bir kez daha hatırlatarak kutluyoruz."                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.