Şef Ahmet Baran 23 Nisan coşkusunu 1923 çocukla yaşatacak

Güncel 20.04.2024 - 23:30, Güncelleme: 20.04.2024 - 23:30
 

Şef Ahmet Baran 23 Nisan coşkusunu 1923 çocukla yaşatacak

Kariyeri boyunca 6 kıtada gerçekleştirdiği konserlerle, sayısız ödüle layık görülen kanun virtüözü Ahmet Baran, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Mersin Valiliği himayesinde, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ve Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşecek bu büyük projede, Şef Ahmet Baran 23 Nisan coşkusunu 1923 çocukla yaşatmaya hazırlanıyor. Şef Ahmet Baran açıklamasında ”Mersin Valiliğimizin himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde Müzik öğretmenlerimiz ve Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Sanatçılarımız eşliğinde aylardır süren özenli bir çalışma sonucunda, gelecek nesillere kültürümüzü, değerlerimizi müziğin elimize sunduğu sihirli notalarla aktarmak, çocuklarla birlikte harika bir anının parçası olmak istiyoruz. Mersin halkımızı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda saat 18:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda coşkumuza ortak olmaya davet ediyoruz."dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Kariyeri boyunca 6 kıtada gerçekleştirdiği konserlerle, sayısız ödüle layık görülen kanun virtüözü Ahmet Baran, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Mersin Valiliği himayesinde, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ve Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşecek bu büyük projede, Şef Ahmet Baran 23 Nisan coşkusunu 1923 çocukla yaşatmaya hazırlanıyor.
Şef Ahmet Baran açıklamasında ” Mersin Valiliğimizin himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde Müzik öğretmenlerimiz ve Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Sanatçılarımız eşliğinde aylardır süren özenli bir çalışma sonucunda, gelecek nesillere kültürümüzü, değerlerimizi müziğin elimize sunduğu sihirli notalarla aktarmak, çocuklarla birlikte harika bir anının parçası olmak istiyoruz. Mersin halkımızı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda saat 18:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda coşkumuza ortak olmaya davet ediyoruz."dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.