Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü İş Başında

Güncel 17.07.2024 - 16:51, Güncelleme: 17.07.2024 - 16:51
 

Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü İş Başında

Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerin konforunu sağlamak için çalışmalarını yürütüyor. Köylerin yol sorunu sona eriyor.

Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından Tarsus’un Sıraköy, Çevreli, Büyükkösebalcı, Küçükkösebalcı, Aladağ, Körlübeyi ve Kaburgediği Mahallelerinde malzemeli, malzemesiz yol bakımı, şarampol temizliği, yol genişletme çalışmaları ve yeni yolların ölçümü gerçekleştirildi. “EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR” Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç yapılan çalışmalarla ilgili “Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların rahatlıkla ulaşımını sağlayabilmesi için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Merkezden kırsala kadar ulaşılmadık mahalle bırakmıyoruz.” dedi.  Tarsus Belediyesi yetkilileri, vatandaşların daha rahat ulaşımını sağlayabilmesi için çalışmaların diğer mahallelerde de devamı edeceğini belirti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerin konforunu sağlamak için çalışmalarını yürütüyor. Köylerin yol sorunu sona eriyor.

Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından Tarsus’un Sıraköy, Çevreli, Büyükkösebalcı, Küçükkösebalcı, Aladağ, Körlübeyi ve Kaburgediği Mahallelerinde malzemeli, malzemesiz yol bakımı, şarampol temizliği, yol genişletme çalışmaları ve yeni yolların ölçümü gerçekleştirildi.

“EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç yapılan çalışmalarla ilgili “Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların rahatlıkla ulaşımını sağlayabilmesi için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Merkezden kırsala kadar ulaşılmadık mahalle bırakmıyoruz.” dedi. 

Tarsus Belediyesi yetkilileri, vatandaşların daha rahat ulaşımını sağlayabilmesi için çalışmaların diğer mahallelerde de devamı edeceğini belirti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.