Tarsus Belediyesi’nden Anlamlı Söyleşi

Güncel 11.10.2024 - 21:40, Güncelleme: 11.10.2024 - 21:40
 

Tarsus Belediyesi’nden Anlamlı Söyleşi

Tarsus Belediyesi tarafından 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında “Her Kız Çocuğu Güvende Büyümeyi Hak Eder” adlı farkındalık söyleşisi gerçekleştirildi

Her kız çocuğunun hakkı olan, güvenli bir büyüme sürecine sahip olmasının vurgulandığı etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Dünya Kız Çocukları Günü etkinlikleri kapsamında Öğretim Görevlisi Öznur Güldağ ve Psikolog Pelin Yıldız tarafından, çocuğa yönelik ihmal ve istismar ile aile içi sağlıklı iletişim üzerine söyleşi düzenlendi. KATILIMCILAR UZMANLARA BİREBİR SORU SORMA İMKANI BULDU Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, her kız çocuğunun hakkı olan güvenli bir büyüme sürecinin önemi vurgulandı. Katılımcılar, çocukların hakları ve güvenliği hakkında daha fazla bilgi edinmenin yanı sıra, kendi ailelerinde uygulayabilecekleri pratik öneriler de aldılar.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
Tarsus Belediyesi tarafından 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında “Her Kız Çocuğu Güvende Büyümeyi Hak Eder” adlı farkındalık söyleşisi gerçekleştirildi

Her kız çocuğunun hakkı olan, güvenli bir büyüme sürecine sahip olmasının vurgulandığı etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Dünya Kız Çocukları Günü etkinlikleri kapsamında Öğretim Görevlisi Öznur Güldağ ve Psikolog Pelin Yıldız tarafından, çocuğa yönelik ihmal ve istismar ile aile içi sağlıklı iletişim üzerine söyleşi düzenlendi.

KATILIMCILAR UZMANLARA BİREBİR SORU SORMA İMKANI BULDU

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, her kız çocuğunun hakkı olan güvenli bir büyüme sürecinin önemi vurgulandı. Katılımcılar, çocukların hakları ve güvenliği hakkında daha fazla bilgi edinmenin yanı sıra, kendi ailelerinde uygulayabilecekleri pratik öneriler de aldılar.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.