Harun Arslan
Köşe Yazarı
Harun Arslan
 

Mezitli Sahilinden… Belediye Başkanı’na

Uzun yıllar önce sabahları sahile bisikletle dolaşırken hatırlıyorum; yürüyüş yapan, spor yapan kişiler yok denecek kadar azdı. Bugün ise sabahları yüzlerce kişi sahilde yürüyor, koşuyor, spor yapıyor, bisiklete biniyor. Belediyelerimiz çok uygun yürüyüş ve bisiklet yolları yaptılar. Mezitli sahiline gelince; en fazla kullanılan yer askerî tesislerle - arıtma istasyonu arasındaki bölge… Bu bölgede sahi, bir gün önce insanlarımızın bıraktığı çöplerle ve denizin getirdiği çeşitli atıklarla doluyor. Bu bağlamda teşekkürle söz etmeliyim: Bizlere temiz bir sahil bırakan bir çalışkan kahraman var; sabahları sahile gelen herkes onu tanır. Saat 5 gibi çok erkenden başlar, bütün sahili süratle hiç durmadan çalışarak temizler. Güler yüzüyle, pozitif enerjisiyle tüm sahildekilerin sevgisini kazanmıştır. Mezitli Belediyesi görevlisi Sefa… Kendisine tüm sahili kullananlar minnettardır. *                     *                     * Temiz sahilde bu yıl Mezitli Belediyesi’nin koyduğu şezlong ve şemsiyelerden hemşerilerimiz faydalanıyor. Ancak, bir olumsuz notu paylaşmalıyım: Hemşerilerimizi rahatsız eden, tedirginlik yaratan tek konu gruplar halinde gezen sahipsiz köpekler Ara sıra insanlara saldırdıklarını görüyoruz. Belki Mezitli Belediyemiz bu konuda bir önlem alabilir. Bizlere her sabah temiz bir sahil bırakan Mezitli Belediyesi görevlisi Sefa’ya teşekkürler. Sahildeki şezlong ve şemsiyeleri koyan ve araçlarla da sahilin temizlenmesini sağlayan Mezitli Belediyesine teşekkürler. Elbette bu hizmetlerin sürdürülebilir olması, biz hemşerilerin de dikkatine, özenine ve koruyucu davranışlarına bağlıdır.   HARUN ARSLAN…..27 Ağustos 2024
Ekleme Tarihi: 27 Ağustos 2024 - Salı

Mezitli Sahilinden… Belediye Başkanı’na

Uzun yıllar önce sabahları sahile bisikletle dolaşırken hatırlıyorum; yürüyüş yapan, spor yapan kişiler yok denecek kadar azdı.

Bugün ise sabahları yüzlerce kişi sahilde yürüyor, koşuyor, spor yapıyor, bisiklete biniyor.

Belediyelerimiz çok uygun yürüyüş ve bisiklet yolları yaptılar.

Mezitli sahiline gelince; en fazla kullanılan yer askerî tesislerle - arıtma istasyonu arasındaki bölge…

Bu bölgede sahi, bir gün önce insanlarımızın bıraktığı çöplerle ve denizin getirdiği çeşitli atıklarla doluyor.

Bu bağlamda teşekkürle söz etmeliyim: Bizlere temiz bir sahil bırakan bir çalışkan kahraman var; sabahları sahile gelen herkes onu tanır. Saat 5 gibi çok erkenden başlar, bütün sahili süratle hiç durmadan çalışarak temizler.

Güler yüzüyle, pozitif enerjisiyle tüm sahildekilerin sevgisini kazanmıştır.

Mezitli Belediyesi görevlisi Sefa…

Kendisine tüm sahili kullananlar minnettardır.

*                     *                     *

Temiz sahilde bu yıl Mezitli Belediyesi’nin koyduğu şezlong ve şemsiyelerden hemşerilerimiz faydalanıyor.

Ancak, bir olumsuz notu paylaşmalıyım: Hemşerilerimizi rahatsız eden, tedirginlik yaratan tek konu gruplar halinde gezen sahipsiz köpekler

Ara sıra insanlara saldırdıklarını görüyoruz.

Belki Mezitli Belediyemiz bu konuda bir önlem alabilir.

Bizlere her sabah temiz bir sahil bırakan Mezitli Belediyesi görevlisi Sefa’ya teşekkürler.

Sahildeki şezlong ve şemsiyeleri koyan ve araçlarla da sahilin temizlenmesini sağlayan Mezitli Belediyesine teşekkürler.

Elbette bu hizmetlerin sürdürülebilir olması, biz hemşerilerin de dikkatine, özenine ve koruyucu davranışlarına bağlıdır.

 

HARUN ARSLAN…..27 Ağustos 2024

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.