Başkan Boltaç’tan Turizm Yatırımına Büyük Destek

Güncel 30.04.2024 - 17:27, Güncelleme: 30.04.2024 - 17:27
 

Başkan Boltaç’tan Turizm Yatırımına Büyük Destek

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kentin turizm potansiyelini artırmak için yatırımcılara desteğini sürdürüyor

Tarsus'a yapılacak olan Hilton Oteli ile kadim kentte uzun süredir hissedilen boşluk doldurulacak. Kente yeni bir ivme kazandırmak amacıyla harekete geçen Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, yatırımcılara destek vererek önemli adımlar atıyor. Son olarak, Hilton Otelleri Ortadoğu ve Güney Avrupa İş Geliştirme Yöneticisi Michael Collini ile bir araya gelen Başkan Boltaç, Tarsus’a Hilton Oteli’nin kazandırılacağının müjdesini verdi. “HER YATIRIMIN DESTEKÇİSİYİZ” Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç yatırımın önemli olduğunu belirterek, “Kentimize artı değer kazandıracak her adımın, her yatırımın destekçisiyiz. Uzun zamandır eksikliği hissedilen yatırım için gururluyuz.” dedi. 2025 YILININ SON ÇEYREĞİNDE AÇILMASI PLANLANIYOR Yapılacak olan otel, havuzlu bir yapıya sahip olacak ve bin metrelik bir lobiyle misafirlerine geniş ve konforlu bir alan sunacak. Toplamda 156 oda ve 320 yatak kapasitesiyle hizmete girecek olan otelin, 2025 yılının son çeyreğinde açılması planlanıyor. Otel, kentin ekonomik ve kültürel açıdan daha da canlanmasına katkı sağlarken aynı zamanda tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyen ziyaretçilere modern ve konforlu bir konaklama imkanı sunacak. Tarsus'un turizm potansiyeline güç katacak bu önemli yatırım, kentin geleceği açısından umut verici bir adım olacak.                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kentin turizm potansiyelini artırmak için yatırımcılara desteğini sürdürüyor

Tarsus'a yapılacak olan Hilton Oteli ile kadim kentte uzun süredir hissedilen boşluk doldurulacak.

Kente yeni bir ivme kazandırmak amacıyla harekete geçen Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, yatırımcılara destek vererek önemli adımlar atıyor. Son olarak, Hilton Otelleri Ortadoğu ve Güney Avrupa İş Geliştirme Yöneticisi Michael Collini ile bir araya gelen Başkan Boltaç, Tarsus’a Hilton Oteli’nin kazandırılacağının müjdesini verdi.

“HER YATIRIMIN DESTEKÇİSİYİZ”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç yatırımın önemli olduğunu belirterek, “Kentimize artı değer kazandıracak her adımın, her yatırımın destekçisiyiz. Uzun zamandır eksikliği hissedilen yatırım için gururluyuz.” dedi.

2025 YILININ SON ÇEYREĞİNDE AÇILMASI PLANLANIYOR

Yapılacak olan otel, havuzlu bir yapıya sahip olacak ve bin metrelik bir lobiyle misafirlerine geniş ve konforlu bir alan sunacak. Toplamda 156 oda ve 320 yatak kapasitesiyle hizmete girecek olan otelin, 2025 yılının son çeyreğinde açılması planlanıyor. Otel, kentin ekonomik ve kültürel açıdan daha da canlanmasına katkı sağlarken aynı zamanda tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyen ziyaretçilere modern ve konforlu bir konaklama imkanı sunacak.

Tarsus'un turizm potansiyeline güç katacak bu önemli yatırım, kentin geleceği açısından umut verici bir adım olacak.                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.