Ak Parti Mersin İl Başkanı Ercik,'Tek Sevdamız Milletimize Hizmet'

10.09.2020 - 17:41, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Ak Parti Mersin İl Başkanı Ercik,'Tek Sevdamız Milletimize Hizmet'

Hafta sonu ilçe kongrelerine İnandığın Yolda Yürü sloganıyla devam edeceklerini kaydeden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “ İlçe Kongrelerimizi ‘İnandığın yolda yürü’ diyerek birlik ve beraberlik içerisinde demokrasi şöleninde gerçekleştiriyoruz.” dedi.

“İnandığın Yolda Yürü”   Kongre süreçlerine birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceklerini ifade eden İl Başkanı Ercik “11 Eylül Cuma günü Çamlıyayla, 12 Eylül Cumartesi günü Mezitli ve Yenişehir ilçe Teşkilatlarımızın kongrelerini gerçekleştireceğiz. Milletimize hizmet yolunda daha güçlü kadrolarla bu kutlu davada Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu hafta sonu yapacağımız ilçe kongrelerimizi bitiriyoruz. İlçe Kongrelerimizi; açık alanlarda Maske, Mesafe ve Temizlik tedbirleri ile gerçekleştireceğiz. Teşkilatlarımızdaki bu değişim bir bayrak yarışıdır. Şuana kadar kongrelerini gerçekleştirdiğimiz İlçe Başkanlarımıza ve Teşkilatlarına başarılar diliyorum. Şimdiye kadar fedakârca partimize ve davamıza hizmet eden başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve bu davaya gönül vermiş tüm yol arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günkü aşkla bu kutlu davada milletimizle omuz omuza Ülkemizin kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizim tek derdimiz, tek sevdamız milletimize hizmet. Demokrasi şöleninde gerçekleştirdiğimiz ve de gerçekleştireceğimiz ilçe kongrelerimizin Ülkemize, kentimize ve partimize hayırlı olsun. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” şeklinde konuştu   
Hafta sonu ilçe kongrelerine İnandığın Yolda Yürü sloganıyla devam edeceklerini kaydeden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “ İlçe Kongrelerimizi ‘İnandığın yolda yürü’ diyerek birlik ve beraberlik içerisinde demokrasi şöleninde gerçekleştiriyoruz.” dedi.

“İnandığın Yolda Yürü”

 

Kongre süreçlerine birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceklerini ifade eden İl Başkanı Ercik “11 Eylül Cuma günü Çamlıyayla, 12 Eylül Cumartesi günü Mezitli ve Yenişehir ilçe Teşkilatlarımızın kongrelerini gerçekleştireceğiz. Milletimize hizmet yolunda daha güçlü kadrolarla bu kutlu davada Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu hafta sonu yapacağımız ilçe kongrelerimizi bitiriyoruz. İlçe Kongrelerimizi; açık alanlarda Maske, Mesafe ve Temizlik tedbirleri ile gerçekleştireceğiz. Teşkilatlarımızdaki bu değişim bir bayrak yarışıdır. Şuana kadar kongrelerini gerçekleştirdiğimiz İlçe Başkanlarımıza ve Teşkilatlarına başarılar diliyorum. Şimdiye kadar fedakârca partimize ve davamıza hizmet eden başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve bu davaya gönül vermiş tüm yol arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günkü aşkla bu kutlu davada milletimizle omuz omuza Ülkemizin kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizim tek derdimiz, tek sevdamız milletimize hizmet. Demokrasi şöleninde gerçekleştirdiğimiz ve de gerçekleştireceğimiz ilçe kongrelerimizin Ülkemize, kentimize ve partimize hayırlı olsun. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” şeklinde konuştu   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.