Bedrettin Gündeş Demokratik duruşu ve sahiplenmeyi en iyi anlatacak projeleri ile hizmet verecek.

13.05.2019 - 09:17, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Bedrettin Gündeş Demokratik duruşu ve sahiplenmeyi en iyi anlatacak projeleri ile hizmet verecek.

Mersin kamuoyunun yakından tanıdığı yerel yönetimler uzmanı sosyolog Bedrettin Gündeş, belediyecilik deneyimlerini ve kente yakışacak hizmetleri, toplumun beklentilerini barındıran birleştirici, toplumun tüm kesimleri tarafından sevilen ve kabul edilen biri. Demokratik duruşu ve sahiplenmeyi en iyi anlatacak projeleri ile hizmet verecek. Ben Bedrettin Gündeş'in Sayın Seçer'e güç katacağını düşünmekteyim.

Yerel yönetimler; demokratik bakış ve sahiplenme anlayışını geliştirmesi durumunda, halkla arasındaki köprüleri kaldırmış ve yerelde kalkınma modellerini en iyi şekilde uygulamış olurlar.  Belediye Başkanı insan odaklı ve herkesi kucaklayan bir bakış açısıyla halkı ayrımcılık yapmadan esas alıyorsa, her türlü sorunun üstesinden gelebilir.Bunu yaparken de tabi ki oluşturacağı kadrolar onun bu kutlu yolda başarılı olmasında en önemli faktör olacaktır.   Bugün Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer, Mersin'e hizmet aşkı ile en iyi ve en kalıcı hizmetleri, en adil bir biçimde gerçekleştirmek için çabalıyor. Kadrolarını oluştururken de kente en iyi hizmeti verecek yetkin kadroları oluşturmakta ve bu konuda şu ana kadar en akılcı, en verimli olacak kararları almıştır.   Bunlardan biri de Mersin Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına getirilen Bedrettin Gündeş oldu. Mersin kamuoyunun yakından tanıdığı yerel yönetimler uzmanı sosyolog Bedrettin Gündeş, belediyecilik deneyimlerini ve kente yakışacak hizmetleri, toplumun beklentilerini barındıran birleştirici, toplumun tüm kesimleri tarafından sevilen ve kabul edilen biri. Demokratik duruşu ve sahiplenmeyi en iyi anlatacak projeleri ile hizmet verecek. Ben Bedrettin Gündeş'in Sayın Seçer'e güç katacağını düşünmekteyim. İnsanı kutsayan, değer veren, eşitlikçi bir anlayış ve yönetme tarzıyla Bedrettin Gündeş, yaşadığı ve çarpık kentleşmenin bir örneği olan Mersin'e önemli hizmetler verecektir.   Kendisinin kentin ekonomik, sosyal, kültürel, sanayi, ticaret, turizm, lojistik, sağlık ve eğitim alanlarında, kentin ve ekonomisinin önünü açacak, sağlıksız yapılaşmanın ve yaşamın önüne geçilecek projeleri olduğunu biliyorum. Ve biliyorum ki Mersin plansız ve sağlıksız bir kent. Güzel bir planlamayla sağlıklı ve kalkınabilir bir kent yaratmak mümkün. Bu alanda Bedrettin Gündeş'in çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.Çünkü Mersin'i ve bölgeyi çok iyi analiz etmiş, kentin sorunlarına karşı çözüm üretecek özgün fikirleri ile  kentin tüm dokusuna hitap edecektir. Kendisine bu görevinde başarılar diliyorum.   İnanıyorum ki Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  dürüst, ahlaklı, güçlü ve çalışkan kadrosu ile Mersin'in makus talihini değiştirecek ve geniş bakış açısıyla, demokrasiye olan inancıyla, kente olan aidiyet duygusu ile her alanda ön plana çıkan ve hak ettiği yere ulaşan bir kenti el birliği ve bu başarılı kadrosuyla oluşturacaktır. Sedat Yılmaz    
Mersin kamuoyunun yakından tanıdığı yerel yönetimler uzmanı sosyolog Bedrettin Gündeş, belediyecilik deneyimlerini ve kente yakışacak hizmetleri, toplumun beklentilerini barındıran birleştirici, toplumun tüm kesimleri tarafından sevilen ve kabul edilen biri. Demokratik duruşu ve sahiplenmeyi en iyi anlatacak projeleri ile hizmet verecek. Ben Bedrettin Gündeş'in Sayın Seçer'e güç katacağını düşünmekteyim.

Yerel yönetimler; demokratik bakış ve sahiplenme anlayışını geliştirmesi durumunda, halkla arasındaki köprüleri kaldırmış ve yerelde kalkınma modellerini en iyi şekilde uygulamış olurlar.  Belediye Başkanı insan odaklı ve herkesi kucaklayan bir bakış açısıyla halkı ayrımcılık yapmadan esas alıyorsa, her türlü sorunun üstesinden gelebilir.Bunu yaparken de tabi ki oluşturacağı kadrolar onun bu kutlu yolda başarılı olmasında en önemli faktör olacaktır.

 

Bugün Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer, Mersin'e hizmet aşkı ile en iyi ve en kalıcı hizmetleri, en adil bir biçimde gerçekleştirmek için çabalıyor. Kadrolarını oluştururken de kente en iyi hizmeti verecek yetkin kadroları oluşturmakta ve bu konuda şu ana kadar en akılcı, en verimli olacak kararları almıştır.

 

Bunlardan biri de Mersin Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına getirilen Bedrettin Gündeş oldu. Mersin kamuoyunun yakından tanıdığı yerel yönetimler uzmanı sosyolog Bedrettin Gündeş, belediyecilik deneyimlerini ve kente yakışacak hizmetleri, toplumun beklentilerini barındıran birleştirici, toplumun tüm kesimleri tarafından sevilen ve kabul edilen biri. Demokratik duruşu ve sahiplenmeyi en iyi anlatacak projeleri ile hizmet verecek. Ben Bedrettin Gündeş'in Sayın Seçer'e güç katacağını düşünmekteyim.

İnsanı kutsayan, değer veren, eşitlikçi bir anlayış ve yönetme tarzıyla Bedrettin Gündeş, yaşadığı ve çarpık kentleşmenin bir örneği olan Mersin'e önemli hizmetler verecektir.

 

Kendisinin kentin ekonomik, sosyal, kültürel, sanayi, ticaret, turizm, lojistik, sağlık ve eğitim alanlarında, kentin ve ekonomisinin önünü açacak, sağlıksız yapılaşmanın ve yaşamın önüne geçilecek projeleri olduğunu biliyorum. Ve biliyorum ki Mersin plansız ve sağlıksız bir kent. Güzel bir planlamayla sağlıklı ve kalkınabilir bir kent yaratmak mümkün. Bu alanda Bedrettin Gündeş'in çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.Çünkü Mersin'i ve bölgeyi çok iyi analiz etmiş, kentin sorunlarına karşı çözüm üretecek özgün fikirleri ile  kentin tüm dokusuna hitap edecektir. Kendisine bu görevinde başarılar diliyorum.

 

İnanıyorum ki Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  dürüst, ahlaklı, güçlü ve çalışkan kadrosu ile Mersin'in makus talihini değiştirecek ve geniş bakış açısıyla, demokrasiye olan inancıyla, kente olan aidiyet duygusu ile her alanda ön plana çıkan ve hak ettiği yere ulaşan bir kenti el birliği ve bu başarılı kadrosuyla oluşturacaktır.

Sedat Yılmaz

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.