Fikri Sağlar Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Siyaset 26.10.2018 - 14:43, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Fikri Sağlar Cumhuriyet Bayramını Kutladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Fikri Sağlar, Mersin'de yaşayanların ve Yerel Basımızın Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Kurucu Meclise bir kez daha şükranlarını sunan Fikri Sağlar, Cumhuriyet Bayramının Ülkemiz için önemine vurgu yaparken, "Eğemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" şiarıyla kurulan Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetimizin kazanımlarından asla vazgeçilemeyeceğini ve Atatürk devrimlerinin unutturulmasına asla izin vermeyeceklerini dün olduğu gibi bugünde ve yarınlarda da Cumhuriyet ilke ve devrimlerine sahip çıkacaklarını ifade etti. Çağdaş, Özgürlükçü aydınlık yarınlarda Ülkemiz için büyük önem taşıyan Cumhuriyet Bayramlarımızı daha da coşkulu bir biçimde kutlayacağımız inancında olduğunu ifade eden Fikri Sağlar, Ulu Önder Atatürk'ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetin sonsuza kadar yaşayacağını belirtti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Fikri Sağlar, Mersin'de yaşayanların ve Yerel Basımızın Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Kurucu Meclise bir kez daha şükranlarını sunan Fikri Sağlar, Cumhuriyet Bayramının Ülkemiz için önemine vurgu yaparken, "Eğemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" şiarıyla kurulan Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetimizin kazanımlarından asla vazgeçilemeyeceğini ve Atatürk devrimlerinin unutturulmasına asla izin vermeyeceklerini dün olduğu gibi bugünde ve yarınlarda da Cumhuriyet ilke ve devrimlerine sahip çıkacaklarını ifade etti.

Çağdaş, Özgürlükçü aydınlık yarınlarda Ülkemiz için büyük önem taşıyan Cumhuriyet Bayramlarımızı daha da coşkulu bir biçimde kutlayacağımız inancında olduğunu ifade eden Fikri Sağlar, Ulu Önder Atatürk'ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetin sonsuza kadar yaşayacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.