İyi Parti İl Başkanı Koca, Muhtarlar Gününü Kutladı

Siyaset 21.10.2018 - 10:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

İyi Parti İl Başkanı Koca, Muhtarlar Gününü Kutladı

İyi Parti Mersin İl Başkanı Koca, Muhtarlar Gününü yayınladığı bir mesajla Kutladı.

İyi Parti Mersin İl Başkanı Koca, Muhtarlar Gününü yayınladığı bir mesajla Kutladı. J-Koca, yayınladığı mesajda şunları söyledi: Muhtarlıklar, toplumun sosyal ve idari hizmetleri yerine getirmek, insanlarımızın daha sorunsuz bir çevrede yaşamalarını sağlamak için kurulmuş müesseselerdir. Muhtarlık, toplumumuzun kültürel ve toplumsal hayatımızın önemli mihenk taşlarından biridir. Yaptıkları görev itibari ile  devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi görmektedirler. Muhtarlar aziz milletimizin birinci derecede temsilcileridir. Demokrasinin ilk ve en önemli basamağıdır. Halkın doğrudan seçtiği yegane kişilerdir. Bu nedenle çok önemli görevler icraa etmektedirler. Muhtarlarımızın özlük hakları malesef gerçek anlamı ile verilmemiştir. Sorumluluklarının karşılığı mutlaka muhtarlarımıza verilmelidir. Yasal her türlü düzenlemede İyi Parti olarak muhtarlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim.Toplumun ihtiyaçları belirlenirken, mutlaka muhtarların görüş ve düşünceleri bizler için son derece önemlidir. Kapımız her zaman  muhtarlarımıza sonuna kadar açıktır. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın bu özel gününü kutluyor sevgi ve saygılar sunuyorum.  
İyi Parti Mersin İl Başkanı Koca, Muhtarlar Gününü yayınladığı bir mesajla Kutladı.

İyi Parti Mersin İl Başkanı Koca, Muhtarlar Gününü yayınladığı bir mesajla Kutladı. J-Koca, yayınladığı mesajda şunları söyledi:

Muhtarlıklar, toplumun sosyal ve idari hizmetleri yerine getirmek, insanlarımızın daha sorunsuz bir çevrede yaşamalarını sağlamak için kurulmuş müesseselerdir. Muhtarlık, toplumumuzun kültürel ve toplumsal hayatımızın önemli mihenk taşlarından biridir. Yaptıkları görev itibari ile  devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi görmektedirler.
Muhtarlar aziz milletimizin birinci derecede temsilcileridir. Demokrasinin ilk ve en önemli basamağıdır. Halkın doğrudan seçtiği yegane kişilerdir.
Bu nedenle çok önemli görevler icraa etmektedirler. Muhtarlarımızın özlük hakları malesef gerçek anlamı ile verilmemiştir. Sorumluluklarının karşılığı mutlaka muhtarlarımıza verilmelidir. Yasal her türlü düzenlemede İyi Parti olarak muhtarlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim.Toplumun ihtiyaçları belirlenirken, mutlaka muhtarların görüş ve düşünceleri bizler için son derece önemlidir. Kapımız her zaman  muhtarlarımıza sonuna kadar açıktır.
Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın bu özel gününü kutluyor sevgi ve saygılar sunuyorum.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.