Keşbükü Kanyonundaki Doğa Yürüyüşüne Vatandaşlardan Büyük İlgi

20.09.2020 - 18:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Keşbükü Kanyonundaki Doğa Yürüyüşüne Vatandaşlardan Büyük İlgi

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Tarsus Belediyesi tarafından doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Sabahın erken saatlerinde Keşbükü Kanyonunda yapılan yürüyüşe Tarsus Belediye Başkan yardımcısı Ali Esirgemez ve farklı yaşlardan çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcıların zorlu yollardan geçtiği yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu, bu tarz etkinliklerin yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, doğada yeni yerler keşfetmenin mutluluğu içinde olduklarını belirttiler. Herhangi bir olumsuz olayın yaşanmadığı yürüyüşte sağlık ekipleri de hazır bulundu.
Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Tarsus Belediyesi tarafından doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Sabahın erken saatlerinde Keşbükü Kanyonunda yapılan yürüyüşe Tarsus Belediye Başkan yardımcısı Ali Esirgemez ve farklı yaşlardan çok sayıda vatandaş katıldı.

Katılımcıların zorlu yollardan geçtiği yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu, bu tarz etkinliklerin yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, doğada yeni yerler keşfetmenin mutluluğu içinde olduklarını belirttiler.

Herhangi bir olumsuz olayın yaşanmadığı yürüyüşte sağlık ekipleri de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.