Kızıltan, 'Gazeteciler toplumun sesidir '

09.01.2019 - 09:57, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kızıltan, 'Gazeteciler toplumun sesidir '

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan yayınladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün kutladı

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Basın, demokrasi ve demokrasinin en büyük nimeti olan çok sesliliğin temelini oluşturmaktadır. Basının olaylara bakan üçüncü gözü olmadan toplumun tarafsız anlamda bilgilenmesi mümkün değildir. Basın içinde ise belki de işin en zor ve çileli kısmını gazeteciler çekmektedir. Şartlar ne olursa olsun bilgiyi ve olayları topluma duyurmayı tek amaç edinen ve bu yolda kişisel fedakarlığın en büyüğünü yapan kişilerdir gazeteciler. Gazeteciler bir haberin peşinden koşarken birçok sorunla yüz yüzedir. Çoğu zaman korumasızdır. Özellikle, yerel gazeteciler için bu sorunlar iki kat daha fazladır. Gerek çalışma koşulları gerekse sosyal haklarındaki eksikler bakımından yerel gazeteciler çalışırken büyük bir fedakarlık göstermektedir. Bu eksiklerin yasalarla giderilmesi en büyük dileğimizdir. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak toplumun sesi olan basınımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Mersin’in ulusal ve uluslararası açılımında en önemli paydaşımız olan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm basın emekçilerine sağlık ve başarılar diliyorum.
MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan yayınladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün kutladı

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Basın, demokrasi ve demokrasinin en büyük nimeti olan çok sesliliğin temelini oluşturmaktadır. Basının olaylara bakan üçüncü gözü olmadan toplumun tarafsız anlamda bilgilenmesi mümkün değildir. Basın içinde ise belki de işin en zor ve çileli kısmını gazeteciler çekmektedir. Şartlar ne olursa olsun bilgiyi ve olayları topluma duyurmayı tek amaç edinen ve bu yolda kişisel fedakarlığın en büyüğünü yapan kişilerdir gazeteciler. Gazeteciler bir haberin peşinden koşarken birçok sorunla yüz yüzedir. Çoğu zaman korumasızdır. Özellikle, yerel gazeteciler için bu sorunlar iki kat daha fazladır. Gerek çalışma koşulları gerekse sosyal haklarındaki eksikler bakımından yerel gazeteciler çalışırken büyük bir fedakarlık göstermektedir. Bu eksiklerin yasalarla giderilmesi en büyük dileğimizdir. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak toplumun sesi olan basınımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Mersin’in ulusal ve uluslararası açılımında en önemli paydaşımız olan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm basın emekçilerine sağlık ve başarılar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.