LGS'ye Katılacak Öğrencilere Online Seminer Desteği

05.06.2020 - 21:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

LGS'ye Katılacak Öğrencilere Online Seminer Desteği

Toroslar Belediyesi, 20 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrenciler için online platformda "Sınav Kaygısı" konulu seminer düzenliyor.

Toroslar Belediyesi Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'nin alanında uzman psikologları tarafından verilen seminerin online platformdaki ilk durağı, Vali Sabahattin Çakmakoğlu Ortakolu öğrencileri oldu.   Öğrencilerle bir araya gelen psikologlar, sınav kaygısını nasıl atlatacakları üzerine görüştü.   Koronavirüs önlemleri kapsamında 20 Haziran'da sınava katılacak öğrencilerin, motivasyonlarının arttırılması ve sınav kaygılarının en aza indirilmesi amacıyla gerçekleştirilen seminerlerin online platformdaki ikinci durağı ise Hüseyin Güvercin Ortaokulu olacak.   "Öğrencilerimizin Her An Yanındayız"   LGS'ye girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Çocuklarımız, bizim göz bebeğimiz. Onlara daha güzel bir gelecek sunmak için çalışıyoruz" dedi.   Covid-19 ile mücadele sürecinin kolay olmadığını  belirten Başkan Yılmaz; "Ülke olarak önemli bir dönemden geçiyoruz. Öğrencilerimiz, geleceklerini şekillendirecek bir sınavla karşı karşıyalar. Motivasyona en çok ihtiyaç duydukları bu dönemde çocuklarımıza uzman psikologlarımız eşliğinde online destek vererek, sınav kaygısıyla başa çıkmanın yollarını anlatıyoruz. Çocuklarımızın kendilerini güçlü hissetmeleri başarıya giden yolda en büyük adımdır. Büyük bir özveri ve çabayla hazırlandıkları bu sınavı başarı ile geçeceklerine yürekten inanıyorum" diye konuştu.
Toroslar Belediyesi, 20 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrenciler için online platformda "Sınav Kaygısı" konulu seminer düzenliyor.

Toroslar Belediyesi Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'nin alanında uzman psikologları tarafından verilen seminerin online platformdaki ilk durağı, Vali Sabahattin Çakmakoğlu Ortakolu öğrencileri oldu.

 

Öğrencilerle bir araya gelen psikologlar, sınav kaygısını nasıl atlatacakları üzerine görüştü.

 

Koronavirüs önlemleri kapsamında 20 Haziran'da sınava katılacak öğrencilerin, motivasyonlarının arttırılması ve sınav kaygılarının en aza indirilmesi amacıyla gerçekleştirilen seminerlerin online platformdaki ikinci durağı ise Hüseyin Güvercin Ortaokulu olacak.

 

"Öğrencilerimizin Her An Yanındayız"

 

LGS'ye girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Çocuklarımız, bizim göz bebeğimiz. Onlara daha güzel bir gelecek sunmak için çalışıyoruz" dedi.

 

Covid-19 ile mücadele sürecinin kolay olmadığını  belirten Başkan Yılmaz; "Ülke olarak önemli bir dönemden geçiyoruz. Öğrencilerimiz, geleceklerini şekillendirecek bir sınavla karşı karşıyalar. Motivasyona en çok ihtiyaç duydukları bu dönemde çocuklarımıza uzman psikologlarımız eşliğinde online destek vererek, sınav kaygısıyla başa çıkmanın yollarını anlatıyoruz. Çocuklarımızın kendilerini güçlü hissetmeleri başarıya giden yolda en büyük adımdır. Büyük bir özveri ve çabayla hazırlandıkları bu sınavı başarı ile geçeceklerine yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.