Tarsus Belediyesi Halkın Acil Sorunlarına Çözüm Getirecek 10 Tesisi Daha Hizmete Açıyor.

24.02.2021 - 15:43, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus Belediyesi Halkın Acil Sorunlarına Çözüm Getirecek 10 Tesisi Daha Hizmete Açıyor.

Başkan Bozdoğan 'Halkın İhtiyaçlarına Yönelik Projeleri Birbir Hayata Geçirip, Kentin Her Noktasına Yeni Hizmetler Götürebilmek İçin Çalışmalar Yürütüyoruz' dedi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın kırsal mahallelerde ve kent merkezinde gerçekleştirdiği projeler Tarsus halkının sosyal yaşam standardını yükseltiyor, yoksulların ekonomik şartlarının iyileştirilmesine katkı da bulunuyor. Tarsus Belediyesi’nin kırsal mahallelerde hizmete açtığı doktor odaları ve okuma salonları bu mahallelerdeki önemli eksiklikleri giderirken açtığı halk marketler hem küçük üreticiye, hem dar gelirliye derman oluyor. Küçük üretici ürününü değerinde satıyor, dar gelirli güvenilir ve sağlıklı gıdayı daha uygun fiyata alıyor. Tarsus Belediyesi 2 günde 10 açılış yaparak yeni tesis ve sosyal mekanları Tarsusluların hizmetine sunacak. Hizmete açılacak tesisler arasında 3 kırsal mahalle doktor odası, 3 okuma salonu, 2 halk market, 1 sosyal tesis ve 1 taziye evi bulunuyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan 25 Şubat Perşembe ve 26 Şubat Cuma günü Çiçekli, Çukurbağ ve Hacıhamzalı kırsal mahallelerinde doktor muayene odalarını, Verimli, Barbaros ve Altaylılar mahallelerinde okuma salonlarını, Fahrettinpaşa ve Tekke mahallelerinde halk marketleri hizmete açacak. Bozdoğan ayrıca Ardıçlı (Kenzin) Mahallesi’nde yapılan sosyal tesis ile Akşemsettin Mahallesi’nde yapılan taziye evini de hizmete açacak. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın kırsal mahallelerde ve kent merkezinde gerçekleştirdiği projeler Tarsus halkının sosyal yaşam standardını yükseltme amacı doğrultusunda yapıldı. Bütün köylere yapılması planlanan doktor muayene odaları vatandaşların daha uygun ortamlarda muayene olmasına olanak sağlarken, her köy ve mahallede açılması planlanan okuma odaları da öğrencilere sessiz, temiz, güvenli bir ortamda ders çalışma imkanı veriyor. Mahalle sakinlerinin de okuma alışkanlığı kazanmasına katkı sağlıyor. Tarsus Belediyesi’nin halk market projesi ise hem küçük üreticiye hem de kent merkezinde yaşayan dar gelirli vatandaşlara derman oluyor. Başta süt üreticileri olmak üzere küçük üretici ürününü belediyeye değerinde satıyor, ödemesini peşin olarak alıyor. Dar gelirli vatandaşlar da halk marketin kadın kooperatifleri eliyle üretilen temiz, sağlıklı ve güvenilir gıda maddelerine oldukça ucuz fiyatlarla ulaşıyor. Tarsus halkının ihtiyaçlarına ve bu ihtiyaçların öncelik sırasına göre projeleri tek tek hayata geçirdiklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, hizmet üretmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Bozdoğan, kendi kendine yetebilen eksi ekonomiden artı ekonomiye geçen bir belediye olarak dur durak bilmeden yeni projelerle Tarsus’u daha modern bir kent haline getirene dek çalışmaları sürdüreceklerini söylerken, bu projeler için kafa yoran emek veren ve özverili şekilde çalışmalar yürüterek elini taşın altına koyan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun, her şey Tarsus ve Halkımız için dedi.
Başkan Bozdoğan 'Halkın İhtiyaçlarına Yönelik Projeleri Birbir Hayata Geçirip, Kentin Her Noktasına Yeni Hizmetler Götürebilmek İçin Çalışmalar Yürütüyoruz' dedi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın kırsal mahallelerde ve kent merkezinde gerçekleştirdiği projeler Tarsus halkının sosyal yaşam standardını yükseltiyor, yoksulların ekonomik şartlarının iyileştirilmesine katkı da bulunuyor. Tarsus Belediyesi’nin kırsal mahallelerde hizmete açtığı doktor odaları ve okuma salonları bu mahallelerdeki önemli eksiklikleri giderirken açtığı halk marketler hem küçük üreticiye, hem dar gelirliye derman oluyor. Küçük üretici ürününü değerinde satıyor, dar gelirli güvenilir ve sağlıklı gıdayı daha uygun fiyata alıyor.

Tarsus Belediyesi 2 günde 10 açılış yaparak yeni tesis ve sosyal mekanları Tarsusluların hizmetine sunacak. Hizmete açılacak tesisler arasında 3 kırsal mahalle doktor odası, 3 okuma salonu, 2 halk market, 1 sosyal tesis ve 1 taziye evi bulunuyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan 25 Şubat Perşembe ve 26 Şubat Cuma günü Çiçekli, Çukurbağ ve Hacıhamzalı kırsal mahallelerinde doktor muayene odalarını, Verimli, Barbaros ve Altaylılar mahallelerinde okuma salonlarını, Fahrettinpaşa ve Tekke mahallelerinde halk marketleri hizmete açacak. Bozdoğan ayrıca Ardıçlı (Kenzin) Mahallesi’nde yapılan sosyal tesis ile Akşemsettin Mahallesi’nde yapılan taziye evini de hizmete açacak.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın kırsal mahallelerde ve kent merkezinde gerçekleştirdiği projeler Tarsus halkının sosyal yaşam standardını yükseltme amacı doğrultusunda yapıldı.

Bütün köylere yapılması planlanan doktor muayene odaları vatandaşların daha uygun ortamlarda muayene olmasına olanak sağlarken, her köy ve mahallede açılması planlanan okuma odaları da öğrencilere sessiz, temiz, güvenli bir ortamda ders çalışma imkanı veriyor. Mahalle sakinlerinin de okuma alışkanlığı kazanmasına katkı sağlıyor.

Tarsus Belediyesi’nin halk market projesi ise hem küçük üreticiye hem de kent merkezinde yaşayan dar gelirli vatandaşlara derman oluyor. Başta süt üreticileri olmak üzere küçük üretici ürününü belediyeye değerinde satıyor, ödemesini peşin olarak alıyor. Dar gelirli vatandaşlar da halk marketin kadın kooperatifleri eliyle üretilen temiz, sağlıklı ve güvenilir gıda maddelerine oldukça ucuz fiyatlarla ulaşıyor.

Tarsus halkının ihtiyaçlarına ve bu ihtiyaçların öncelik sırasına göre projeleri tek tek hayata geçirdiklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, hizmet üretmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Bozdoğan, kendi kendine yetebilen eksi ekonomiden artı ekonomiye geçen bir belediye olarak dur durak bilmeden yeni projelerle Tarsus’u daha modern bir kent haline getirene dek çalışmaları sürdüreceklerini söylerken, bu projeler için kafa yoran emek veren ve özverili şekilde çalışmalar yürüterek elini taşın altına koyan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun, her şey Tarsus ve Halkımız için dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.