Tarsus Belediyesi’nden 1 Günde 6 Açılış

25.02.2021 - 20:27, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus Belediyesi’nden 1 Günde 6 Açılış

Tarsus Belediyesi, 2 günde 10 açılış programının ilk gününde yapımları tamamlanan 2 Halk Market, 2 Okuma Salonu,1 Taziye Evi ve 1 Doktor Odasının açılışını gerçekleştirdi.

Yapılan planlama dâhilinde ilk olarak Verimli Mahallesinde yapımı tamamlan Okuma Salonunun açılışı protokol üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile yapıldı. Daha sonra Çiçekli Mahallesine geçen katılımcılar elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren Süleyman Bulut’un isminin verildiği Doktor Muayene odasının açılışını gerçekleştirdiler. Açılışların öğleden önceki bölümünde son olarak Barbaros Mahallesinde vatandaşların bilgiye ulaşmasına imkân sağlayıp, okuma ihtiyacına cevap verecek olan Okuma Salonu hizmete açıldı. Açılışların öğleden sonraki bölümünde ise küçük ölçekli süt üretimi yapan esnaflardan değerinde satın alınan süt ile hijyenik ortamda üretilen süt ürünlerinin, Tarsus Emekçi Kadınlar Kooperatifi üyelerinin ürettiği çeşitli baharat, reçeller, sirkeler ve belediye ekmeğinin olduğu Halk Marketler Fahrettinpaşa ve Tekke Mahallerinde yapılan kurdele kesiminin ardından vatandaşların hizmetine sunuldu. Akşemsettin Mahallesinde yapımı tamamlanan Merkez Taziye Evinin açılışı ise yapılan dualarla gerçekleştirildi. Tarsus Belediyesi’nin hizmeti halkın ayağına götürme çabaları çerçevesinde yoğun emekler harcanarak yapımları tamamlanan acil ihtiyaçlara göz önünde bulundurularak doğru ve gerekli tesislerin açılışlarından ötürü memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini ilettiler. BAŞKAN BOZDOĞAN “ HALKIMIZ İÇİN DOĞRU HİZMETLERİ ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ” Hizmet atağının devam edeceğini ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Her bir köşesi ayrı bir güzelliği barındıran Tarsus'umuzda 'Toroslardan Ovalara' tüm şehrin kalkınmasına ve çocuklarımıza daha iyi bir yaşam ve gelecek bırakmak adına çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Bu kapsamda her mahalleye bir Halk Market uygulamamız devam ediyor. Geçtiğimiz ay Kızılmurat Mahallesi'nde açılışını gerçekleştirdiğimiz ilk şubenin ardından Tekke ile Fahrettinpaşa Halk Market şubelerini de halkımızın hizmetine açtık. Halk Market ile hem üretici kazanacak hem de tüketicinin yüzü gülecek. Akşemsettin Mahallemizde vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak olan Merkez Taziye Evini de dualar ile hizmete açtık. Verimli ve Barbaros Mahallelerimizde ise vatandaşlarımızın bilgiye ulaşmasında kolaylık sağlayacak aynı zamanda okuma alışkanlıklarına katkı sunacak olan 2 Okuma Salonunu açılışını da gerçekleştirdik. Ayrıca Çiçekli Mahallemizde elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren Süleyman Bulut’un ismini verdiğimiz Doktor Muayene Odası'nı da halkımızın hizmetine sunduk. Daha iyi bir gelecek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ve belediyemizin kaynaklarını doğru hizmetlere dönüştüreceğiz. Yapılan hizmetlerin şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum,” dedi.  
Tarsus Belediyesi, 2 günde 10 açılış programının ilk gününde yapımları tamamlanan 2 Halk Market, 2 Okuma Salonu,1 Taziye Evi ve 1 Doktor Odasının açılışını gerçekleştirdi.

Yapılan planlama dâhilinde ilk olarak Verimli Mahallesinde yapımı tamamlan Okuma Salonunun açılışı protokol üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile yapıldı.

Daha sonra Çiçekli Mahallesine geçen katılımcılar elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren Süleyman Bulut’un isminin verildiği Doktor Muayene odasının açılışını gerçekleştirdiler.

Açılışların öğleden önceki bölümünde son olarak Barbaros Mahallesinde vatandaşların bilgiye ulaşmasına imkân sağlayıp, okuma ihtiyacına cevap verecek olan Okuma Salonu hizmete açıldı.

Açılışların öğleden sonraki bölümünde ise küçük ölçekli süt üretimi yapan esnaflardan değerinde satın alınan süt ile hijyenik ortamda üretilen süt ürünlerinin, Tarsus Emekçi Kadınlar Kooperatifi üyelerinin ürettiği çeşitli baharat, reçeller, sirkeler ve belediye ekmeğinin olduğu Halk Marketler Fahrettinpaşa ve Tekke Mahallerinde yapılan kurdele kesiminin ardından vatandaşların hizmetine sunuldu.

Akşemsettin Mahallesinde yapımı tamamlanan Merkez Taziye Evinin açılışı ise yapılan dualarla gerçekleştirildi.

Tarsus Belediyesi’nin hizmeti halkın ayağına götürme çabaları çerçevesinde yoğun emekler harcanarak yapımları tamamlanan acil ihtiyaçlara göz önünde bulundurularak doğru ve gerekli tesislerin açılışlarından ötürü memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini ilettiler.

BAŞKAN BOZDOĞAN “ HALKIMIZ İÇİN DOĞRU HİZMETLERİ ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Hizmet atağının devam edeceğini ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Her bir köşesi ayrı bir güzelliği barındıran Tarsus'umuzda 'Toroslardan Ovalara' tüm şehrin kalkınmasına ve çocuklarımıza daha iyi bir yaşam ve gelecek bırakmak adına çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Bu kapsamda her mahalleye bir Halk Market uygulamamız devam ediyor. Geçtiğimiz ay Kızılmurat Mahallesi'nde açılışını gerçekleştirdiğimiz ilk şubenin ardından Tekke ile Fahrettinpaşa Halk Market şubelerini de halkımızın hizmetine açtık. Halk Market ile hem üretici kazanacak hem de tüketicinin yüzü gülecek. Akşemsettin Mahallemizde vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak olan Merkez Taziye Evini de dualar ile hizmete açtık. Verimli ve Barbaros Mahallelerimizde ise vatandaşlarımızın bilgiye ulaşmasında kolaylık sağlayacak aynı zamanda okuma alışkanlıklarına katkı sunacak olan 2 Okuma Salonunu açılışını da gerçekleştirdik. Ayrıca Çiçekli Mahallemizde elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren Süleyman Bulut’un ismini verdiğimiz Doktor Muayene Odası'nı da halkımızın hizmetine sunduk. Daha iyi bir gelecek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ve belediyemizin kaynaklarını doğru hizmetlere dönüştüreceğiz. Yapılan hizmetlerin şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum,” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.