Tarsus’ta Çürümeye Terk Edilen Çöp Konteynerleri Yenileniyor

13.12.2019 - 08:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus’ta Çürümeye Terk Edilen Çöp Konteynerleri Yenileniyor

Tarsus Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında atıl durumdaki çöp konteynerlerinin onarım ve bakım çalışmalarını yaparak, hizmete kazandırmak için çalışma başlattı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan Zabıta Komiseri Seyhan Bayır’ı Temizlik Müdürlüğü’ne atamasının ardından, Temizlik İşler Müdürlüğü’nün çalışmaları ivme kazandı. Temizlik Müdürlüğü çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde işlevini yitirmiş atıl durumda olan çöp konteynerlerinin onarım ve bakım çalışmalarına başlanıldı. Yenileme çalışmasına atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar devam edilecek. Tasarruf tedbirleri kapsamında yapılan bu çalışma ile birlikte ilk etapta yaklaşık 100 çöp konteyneri onarımdan geçirilip, boyandıktan sonra üzerlerine logo basılarak hizmete kazandırıldı. Onarılıp, yenilenen ve belirlenen noktalara yerleştirilen çöp konteynerleri periyodik olarak dezenfekte edilecek. Temizlik İşleri Müdürü Seyhan Bayır, daha temiz bir çevre için çalıştıklarını kaydederek; "Temiz çevre ve yaşanılabilir kent oluşturma çabalarımız çerçevesinde atıl durumumda olan çöp konteynerlerinin tamamını onarım ve bakımları yapılarak, yenilemek adına yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Tarsus Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında atıl durumdaki çöp konteynerlerinin onarım ve bakım çalışmalarını yaparak, hizmete kazandırmak için çalışma başlattı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan Zabıta Komiseri Seyhan Bayır’ı Temizlik Müdürlüğü’ne atamasının ardından, Temizlik İşler Müdürlüğü’nün çalışmaları ivme kazandı.

Temizlik Müdürlüğü çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde işlevini yitirmiş atıl durumda olan çöp konteynerlerinin onarım ve bakım çalışmalarına başlanıldı. Yenileme çalışmasına atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar devam edilecek. Tasarruf tedbirleri kapsamında yapılan bu çalışma ile birlikte ilk etapta yaklaşık 100 çöp konteyneri onarımdan geçirilip, boyandıktan sonra üzerlerine logo basılarak hizmete kazandırıldı.

Onarılıp, yenilenen ve belirlenen noktalara yerleştirilen çöp konteynerleri periyodik olarak dezenfekte edilecek.

Temizlik İşleri Müdürü Seyhan Bayır, daha temiz bir çevre için çalıştıklarını kaydederek; "Temiz çevre ve yaşanılabilir kent oluşturma çabalarımız çerçevesinde atıl durumumda olan çöp konteynerlerinin tamamını onarım ve bakımları yapılarak, yenilemek adına yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.