Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit koltuğunu miniklere bıraktı.

21.04.2019 - 11:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit koltuğunu miniklere bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 7 ülkeden Yenişehir’e gelen minikler, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti.

Geçici bir süreliğine makam koltuğunu dünya çocuklarına bırakan Özyiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek minik misafirlerine birer plaket verdi.    Palm City Mersin Alışveriş Merkezi ile CarrefourSA Hipermarket ana sponsorluğunda ve Yenişehir Belediyesi’nin katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ve bu yıl 8.’si yapılan ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ kapsamında Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Bulgaristan ve Hindistan’dan Yenişehir’e gelen öğrencilerden bir heyet, şenlik öncesi Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i makamında ziyaret etti.  Heyette bulunan her bir öğrenciyle ayrı-ayrı ilgilenen Özyiğit, çocuklara çikolata ikram etti ve kısa bir süreliğine makam koltuğuna oturmalarını istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özyiğit, küçük öğrencilere birer plaket takdim etti. Ziyaretin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Abdullah Özyiğit, daha sonra onlarla birlikte şenlik alanına geçti.   Çeşitli stantların yanı sıra yaratıcı atölyeler ve şişme oyun parkı gibi birçok aktivitenin olduğu şenlik alanını gezen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, şenliğe gelen yetişkinler kadar çocuklardan da yoğun ilgi gördü. Özyiğit, yaratıcı atölye standında minik bir çocukla birlikte mermer üzerine çiçek resim çizdi. ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Özyiğit, “Son yıllarda milli bayramlarımızı istediğimiz gibi yaşayamıyoruz. Buradan söz veriyorum, bundan böyle Yenişehir’de bütün milli bayramlarımız anlamına uygun yaşanması ve yaşatılması gerektiği gibi yapılacak” dedi.  Göreve başladığı ilk günden itibaren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklara başladıklarını ifade eden Başkan Özyiğit,  Yenişehir Belediyesi olarak yapacakları etkinliklerin dışında Palm City ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ne de destek verdiklerini aktardı. Konuşmasını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara yönelik söylediği, ‘Küçük hanımlar küçük beyler sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek, ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!’ sözleriyle sürdüren Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, görevde olduğu sürece çocuklara ve gençlere yönelik önemli yatırımlar yapacaklarını dile getirdi. Çocuklara ve gençlere yönelik çalışmaları Yenişehir halkıyla birlikte yapacaklarını da sözlerine ekleyen Özyiğit, “ Tüm ulusumuzun ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, nice tekrarlarını diliyorum” dedi.      Palm City Mersin AVM otoparkına kurulan özel şenlik alanında düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde Mersin genelinden ve yurtdışından gelen öğrenciler çeşitli sahne ve dans gösterileri sundu.  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 7 ülkeden Yenişehir’e gelen minikler, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti.

Geçici bir süreliğine makam koltuğunu dünya çocuklarına bırakan Özyiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek minik misafirlerine birer plaket verdi. 

 

Palm City Mersin Alışveriş Merkezi ile CarrefourSA Hipermarket ana sponsorluğunda ve Yenişehir Belediyesi’nin katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ve bu yıl 8.’si yapılan ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ kapsamında Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Bulgaristan ve Hindistan’dan Yenişehir’e gelen öğrencilerden bir heyet, şenlik öncesi Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i makamında ziyaret etti.  Heyette bulunan her bir öğrenciyle ayrı-ayrı ilgilenen Özyiğit, çocuklara çikolata ikram etti ve kısa bir süreliğine makam koltuğuna oturmalarını istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özyiğit, küçük öğrencilere birer plaket takdim etti. Ziyaretin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Abdullah Özyiğit, daha sonra onlarla birlikte şenlik alanına geçti.  

Çeşitli stantların yanı sıra yaratıcı atölyeler ve şişme oyun parkı gibi birçok aktivitenin olduğu şenlik alanını gezen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, şenliğe gelen yetişkinler kadar çocuklardan da yoğun ilgi gördü. Özyiğit, yaratıcı atölye standında minik bir çocukla birlikte mermer üzerine çiçek resim çizdi.

‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Özyiğit, “Son yıllarda milli bayramlarımızı istediğimiz gibi yaşayamıyoruz. Buradan söz veriyorum, bundan böyle Yenişehir’de bütün milli bayramlarımız anlamına uygun yaşanması ve yaşatılması gerektiği gibi yapılacak” dedi. 

Göreve başladığı ilk günden itibaren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklara başladıklarını ifade eden Başkan Özyiğit,  Yenişehir Belediyesi olarak yapacakları etkinliklerin dışında Palm City ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ne de destek verdiklerini aktardı.

Konuşmasını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara yönelik söylediği, ‘Küçük hanımlar küçük beyler sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek, ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!’ sözleriyle sürdüren Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, görevde olduğu sürece çocuklara ve gençlere yönelik önemli yatırımlar yapacaklarını dile getirdi. Çocuklara ve gençlere yönelik çalışmaları Yenişehir halkıyla birlikte yapacaklarını da sözlerine ekleyen Özyiğit, “ Tüm ulusumuzun ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, nice tekrarlarını diliyorum” dedi.   

 

Palm City Mersin AVM otoparkına kurulan özel şenlik alanında düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde Mersin genelinden ve yurtdışından gelen öğrenciler çeşitli sahne ve dans gösterileri sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.